Do Radia Mazury -grajcie rege!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Jacek-P
- dr Jamajczyk
- gaduła
- Gadu-Gadu: 0
Do Radia Mazury -grajcie rege!!!!!!!!!!!!!!
Grajcie rege -Prosze!!!@!!!
Tak jakoś się stało a dokładnie dzięki Piotrowi Kolajowi i Arturowi Munje, że po raz kolejny Ostróda jest na pierwszych stron gazet i to w dobrym świetle. Oczywiście jest to wspulny rezultat kilku lat i pracy wielu wspaniałych ludzi. Po raz pierwszy ta impreza jest wydana pod inną nazwą, ale przecież na tak wielką skalę urosła do rangi największego Festiwalu Muzyki Reggae -transformacja z Ostrocka trwała od trzech lat. Zielony to życie, żółty to słońce a czerwony to energia.
Panie i Panowie więcej Regę!!!
Tak jakoś się stało a dokładnie dzięki Piotrowi Kolajowi i Arturowi Munje, że po raz kolejny Ostróda jest na pierwszych stron gazet i to w dobrym świetle. Oczywiście jest to wspulny rezultat kilku lat i pracy wielu wspaniałych ludzi. Po raz pierwszy ta impreza jest wydana pod inną nazwą, ale przecież na tak wielką skalę urosła do rangi największego Festiwalu Muzyki Reggae -transformacja z Ostrocka trwała od trzech lat. Zielony to życie, żółty to słońce a czerwony to energia.
Panie i Panowie więcej Regę!!!
Dziekuje Ci Jah
- dr Jamajczyk
- gaduła
Było Rage !!!
Radio Maury nadało wczoraj dwa kawałki rege ok godziny 12 w południe, muzyka o przyjemnych falach brzmiała SUPER.
- dr Jamajczyk
- gaduła
młodyś chłopcze
Generalnie nie jestem aż tak pesymistyczny i myślę, że w Radio Mazury nie raz jeszcze przynajmiej w tym roku zagrają raga. Co do bilbijnych tez myśle, że to równiez ma prawo do swojego słowa i na marginesie to radio nie jest katolickie tylko raczej ewangieliczne dla ścisłości.
- muslim
- średnio gadatliwy
- Lokalizacja: Osterode Ostpreussen od 60 lat polsko brzmiąca nazwa Ostróda.
Muzola
No jak nie reggae
to moze przynajmniej Sidney`a Polaka

to moze przynajmniej Sidney`a Polaka

Wiek średni poznajemy po tym,
że szeroki umysł i wąska talia
zamieniają się miejscami.
- muslim
- średnio gadatliwy
- Lokalizacja: Osterode Ostpreussen od 60 lat polsko brzmiąca nazwa Ostróda.
Reggae
No dobra z tym Polakiem to lekkie przegiecie
No ale The Clash to chyba zniosa wszyscy a maja kilka kolyszacych kawalkow

No ale The Clash to chyba zniosa wszyscy a maja kilka kolyszacych kawalkow

Wiek średni poznajemy po tym,
- dr Jamajczyk
- gaduła
spoko
Sidney to też kolendy
jest inaczej
Wczoraj Radio Mazury zaskoczyło mnie, nie jestem człowiekiem , którego cos zaskakuje ale to było BOMBA
!!!!!!!! Przebój Elektrycznych Gitar powalił mój poglad o graniu tylko discopolo przez RM. Im więcej normalnej muzyki w tym radiu, to lepiej.

najgorsza stacja jaka kiedykolwiek widzialem i slyszalem
Mialem kiedys w pracy radio,ktore odbieralo fale tylko radia mazury i Wiecie co...?KOSZMAR.To bylo jak "dzien swistaka",tylko zmienialy sie wiadomosci.Jezeli chodzi o szate muzyczna tej stacji to stoi ona na niziutkim poziomie.Mialem kiedys okazje zobaczyc plytoteke tej stacji(niektore wydania to naprawde muzyczne cukierki i przede wszystkim to nie tylko techno) i wydaje mi sie,ze mozna by troche go podciagac (poziom).Nie wiem kto zajmuje sie oprawa muzyczna radia mazury,ale smiem twierdzic,ze jest to osoba,ktora powinna duuuuuuuuuuuzo nad tym popracowac-nie robicie tego dla siebie tylko dla sluchaczy i nalezy Im sie szacunek.Czas na zmiany.Pozdrawiam Wszystkich...
- dr Jamajczyk
- gaduła
zastanowienie????????????????
jak przebiega droga muzyczna tego radia każdy słyszy ale "karawana idzie dalej"
- jezuita
- średnio gadatliwy
pewnie ale po co?
Nie wiem czy radio mazury jest miejscem dla metalu no może dla rocka troche szybcie. W zasadzie to Mr.Mictlan proszę zgłosić sie do radnia nie do forum i tam przeduskutowac prace na antenie. Z drugiej stromy potrząc na treści muzyczne, to puszczenie metalu jest zabronione na antenie jak myślę ale zapodawanie muzy w stylu disco-ruchacz i disco-jebaka jest tam częstym normatywem ale to nie dokładnie diabelstwo dla redakcji?
- dr Jamajczyk
- gaduła
Elektryczne Gitary
"Głowy Lenina z nad pianina" -ładnie gracie Panowie
!!!!!!

- pewien ekolog
- początkujący
hehehe.....
jaka szkoda, ze mnie tam nie ma...nie moge sluchac tej pieknej muzy disco-ruchaczowej i jebakowej...za to moge wam powiedziec, ze to jest luzik...arabskie przyspiewki w stylu habibi to jest dopiero chlam, szajs i wielkie kaka...pozdro, pochwa i dozo...
...obywatelu dołóż starań!!!
...My ci też dołożymy...
...My ci też dołożymy...
- dr Jamajczyk
- gaduła
HEYYYYYYYYYOOOOOOOOO
Sydney Polak leci w RM.....Otwieram wino.....Brawo
-
- początkujący
Jestem stalym sluchaczem radia i zaczynaja mnie smieszyc te wasze wpisy. Wiem ze nie znosicie tego radia i go nie sluchacie taki jest wasz wybor i dobrze przeciez kazdy ma swoja wole, ale o gustach przeciez nie powinno sie rozmawiac i ja nie o tym. Jesli chodzi o Sidneja Polaka to musicie wiedziecz ze to RAdio Mazury jako jedno z nielicznych rozpoczelo grac tego wykonawce i to jeszcze przed jego tzw boomem czyli popularnoscia. Takie utwory jak tekila.pl czy radio warszawa zagoscily na antenie radia niedlugo po jego pierwszym koncercie jaki odbyl sie Pod Ostrodzkim Smokiem na ktorym zagrali tez Wsio Wpariadkie oraz Positive. Uslyszalem je wczesniej na antenie Radia MAzury niz chocby na VIVIE!! WIec pisze szczerze, ze to wasze zdziwiemnie obecnoscia Sidneja na antenie radia troche mnie smieszy!
no tak ale przeciez wy nie sluchacie tego radia wiec skad to mozecie wiedziec czyz nie? 
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
Podniecasz się?
Nie podniecaj sie Kolego AngeloX a może Angeliko fakt , że ktoś sucha radia wybiórczo właśnie wskazuje na jego super atrakcyjność. Puszczanie z przymusu muzy bo impreza jest reklamowana to nie świadczy o radiu tylko o sile organizatora...............pozdrawia