Do Radia Mazury -grajcie rege!!!!!!!!!!!!!!

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 0

Do Radia Mazury -grajcie rege!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: dr Jamajczyk »

Grajcie rege -Prosze!!!@!!!
Tak jakoś się stało a dokładnie dzięki Piotrowi Kolajowi i Arturowi Munje, że po raz kolejny Ostróda jest na pierwszych stron gazet i to w dobrym świetle. Oczywiście jest to wspulny rezultat kilku lat i pracy wielu wspaniałych ludzi. Po raz pierwszy ta impreza jest wydana pod inną nazwą, ale przecież na tak wielką skalę urosła do rangi największego Festiwalu Muzyki Reggae -transformacja z Ostrocka trwała od trzech lat. Zielony to życie, żółty to słońce a czerwony to energia.
Panie i Panowie więcej Regę!!!
Dziekuje Ci Jah
Vinn
początkujący
początkujący

x

Post autor: Vinn »

Ale nie w radiu "Bzdury" tam tylko techno i techno oni nie wiedza ze istnieje inna muzyka
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Było Rage !!!

Radio Maury nadało wczoraj dwa kawałki rege ok godziny 12 w południe, muzyka o przyjemnych falach brzmiała SUPER.
Anonymous

hehe

Post autor: Anonymous »

Wogóle zacznijcie grać .....
poseł
starosta
burmistrz radni
lista
kolędy
szanty-allright
techno
informacje BBC
Pogoda
poseł
starosta
burmistrz
lista
kolędy
itd..
Anonymous

..

a okruchy z BIBLII
REGE W KATOLICKIM RADIU HEHEHE DOBRE W BLOKU PROGRAMOWYM NA NAJBLIŻSZE 5LAT TEGO NIE MA WIĘC....
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

młodyś chłopcze

Generalnie nie jestem aż tak pesymistyczny i myślę, że w Radio Mazury nie raz jeszcze przynajmiej w tym roku zagrają raga. Co do bilbijnych tez myśle, że to równiez ma prawo do swojego słowa i na marginesie to radio nie jest katolickie tylko raczej ewangieliczne dla ścisłości.
Awatar użytkownika
muslim
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Lokalizacja: Osterode Ostpreussen od 60 lat polsko brzmiąca nazwa Ostróda.

Muzola

Post autor: muslim »

No jak nie reggae
to moze przynajmniej Sidney`a Polaka
:twisted:
Wiek średni poznajemy po tym,
że szeroki umysł i wąska talia
zamieniają się miejscami.
Awatar użytkownika
muslim
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Lokalizacja: Osterode Ostpreussen od 60 lat polsko brzmiąca nazwa Ostróda.

Reggae

Post autor: muslim »

No dobra z tym Polakiem to lekkie przegiecie :twisted:

No ale The Clash to chyba zniosa wszyscy a maja kilka kolyszacych kawalkow

:lol: :lol: :lol:
Wiek średni poznajemy po tym,
że szeroki umysł i wąska talia
zamieniają się miejscami.
Anonymous

hehe

nie będzie rege na święta będą wspaniałe kolędy ....:)
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

spoko

Sidney to też kolendy
Anonymous

jest inaczej

Wczoraj Radio Mazury zaskoczyło mnie, nie jestem człowiekiem , którego cos zaskakuje ale to było BOMBA !!!!!!!!!! Przebój Elektrycznych Gitar powalił mój poglad o graniu tylko discopolo przez RM. Im więcej normalnej muzyki w tym radiu, to lepiej.
renifer
początkujący
początkujący
Kontakt:

najgorsza stacja jaka kiedykolwiek widzialem i slyszalem

Post autor: renifer »

Mialem kiedys w pracy radio,ktore odbieralo fale tylko radia mazury i Wiecie co...?KOSZMAR.To bylo jak "dzien swistaka",tylko zmienialy sie wiadomosci.Jezeli chodzi o szate muzyczna tej stacji to stoi ona na niziutkim poziomie.Mialem kiedys okazje zobaczyc plytoteke tej stacji(niektore wydania to naprawde muzyczne cukierki i przede wszystkim to nie tylko techno) i wydaje mi sie,ze mozna by troche go podciagac (poziom).Nie wiem kto zajmuje sie oprawa muzyczna radia mazury,ale smiem twierdzic,ze jest to osoba,ktora powinna duuuuuuuuuuuzo nad tym popracowac-nie robicie tego dla siebie tylko dla sluchaczy i nalezy Im sie szacunek.Czas na zmiany.Pozdrawiam Wszystkich...
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

zastanowienie????????????????

jak przebiega droga muzyczna tego radia każdy słyszy ale "karawana idzie dalej"
Awatar użytkownika
Mictlan
początkujący
początkujący

Post autor: Mictlan »

Ano niestety. Mam pecha i radio w pracy nie łapie nic poza RM... Moge w ramach odstresowania sie po osmiu godzinach w pracy z RM zupelnie charytatywnie poprowadzic nocna audycje gdzie zapanuje rock i metal...
Awatar użytkownika
jezuita
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

pewnie ale po co?

Post autor: jezuita »

Nie wiem czy radio mazury jest miejscem dla metalu no może dla rocka troche szybcie. W zasadzie to Mr.Mictlan proszę zgłosić sie do radnia nie do forum i tam przeduskutowac prace na antenie. Z drugiej stromy potrząc na treści muzyczne, to puszczenie metalu jest zabronione na antenie jak myślę ale zapodawanie muzy w stylu disco-ruchacz i disco-jebaka jest tam częstym normatywem ale to nie dokładnie diabelstwo dla redakcji?
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Elektryczne Gitary

"Głowy Lenina z nad pianina" -ładnie gracie Panowie !!!!!!!!
Awatar użytkownika
pewien ekolog
początkujący
początkujący

hehehe.....

Post autor: pewien ekolog »

jaka szkoda, ze mnie tam nie ma...nie moge sluchac tej pieknej muzy disco-ruchaczowej i jebakowej...za to moge wam powiedziec, ze to jest luzik...arabskie przyspiewki w stylu habibi to jest dopiero chlam, szajs i wielkie kaka...pozdro, pochwa i dozo...
...obywatelu dołóż starań!!!
...My ci też dołożymy...
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

HEYYYYYYYYYOOOOOOOOO

Sydney Polak leci w RM.....Otwieram wino.....Brawo
AngeloX
początkujący
początkujący

Post autor: AngeloX »

Jestem stalym sluchaczem radia i zaczynaja mnie smieszyc te wasze wpisy. Wiem ze nie znosicie tego radia i go nie sluchacie taki jest wasz wybor i dobrze przeciez kazdy ma swoja wole, ale o gustach przeciez nie powinno sie rozmawiac i ja nie o tym. Jesli chodzi o Sidneja Polaka to musicie wiedziecz ze to RAdio Mazury jako jedno z nielicznych rozpoczelo grac tego wykonawce i to jeszcze przed jego tzw boomem czyli popularnoscia. Takie utwory jak tekila.pl czy radio warszawa zagoscily na antenie radia niedlugo po jego pierwszym koncercie jaki odbyl sie Pod Ostrodzkim Smokiem na ktorym zagrali tez Wsio Wpariadkie oraz Positive. Uslyszalem je wczesniej na antenie Radia MAzury niz chocby na VIVIE!! WIec pisze szczerze, ze to wasze zdziwiemnie obecnoscia Sidneja na antenie radia troche mnie smieszy! ;) no tak ale przeciez wy nie sluchacie tego radia wiec skad to mozecie wiedziec czyz nie? ;)
pozdrawiam wszystkich
Anonymous

Sydney Polak zagościł równiez w niedzielę 20 marca na antenie RM specjalnie dydykowany wszystkim internautom......
Pozdrawiam :-D
Anonymous

Podniecasz się?

Nie podniecaj sie Kolego AngeloX a może Angeliko fakt , że ktoś sucha radia wybiórczo właśnie wskazuje na jego super atrakcyjność. Puszczanie z przymusu muzy bo impreza jest reklamowana to nie świadczy o radiu tylko o sile organizatora...............pozdrawia
Zablokowany