Impreza firmy Jasam

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Impreza firmy Jasam

Post autor: Jacek-P »

Dobrze, że w Ostródzie są jeszcze firmy, które stać na profesjonalnie zorganizowaną imprezę. Firma, która przygotowała dla mieszkańców koncerty, pokaz sztucznych ogni i całą resztę moim zdaniem stanęła na wysokości zadania. Wilki i T.LOVE to liga, jakiej dawno u nas nie było. Byłem nieco rozczarowany Wilkami (trochę bez życia), ale T.LOVE odrobiło to z nawiązką. Koncert super. Poskakałem, pośpiewałem, atmosfera czadowa, ludzie spokojni. Brakuje u nas takich koncertów. Pokaz ogni też na poziomie. Świetnym pomysłem był telebim na ścianie. Prowadzący na odpowiednim poziomie plus kilka innych szczegółów i impreza udana.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
Awatar użytkownika
kaczor
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: kaczor »

dlaczego nie moge wkleić zdjęcia??
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Kontakt:

kaczor pisze:dlaczego nie moge wkleić zdjęcia??
gdzie? co robisz? jakie zdjecie? jaki komunikat?
Więcej informacji proszę.
_____Pozdrawiam____
Awatar użytkownika
elmariachi
początkujący
początkujący

Post autor: elmariachi »

widzę że szanowny pan moderator rzadko bywa na koncertach, bo jak nazwać dobrym koncertem występ wilków które moim zdaniem zeszły na psy, a formacja t.love odwaliła pańszczyznę w stylu budki suflera, prowadzący nie wiem skąd byli ale przydałby się im przyśpieszony kurs języka polskiego, co do organizacji imprezy to ogólnie na 3+ (plus za telebim, a trója za otwartą studzienkę kanalizacyjną)
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Kontakt:

elmariachi
Wilki mnie rozczarowały co zresztą napisałem. Na koncertach nie bywam zbyt często to fakt i wcale nie przeszkadza mi to w dobrej zabawie T.Love podobało mi się. Studzienki nie widziałem a reszta mnie nie interesowała.
_____Pozdrawiam____
Anonymous

... na predce ...

Post autor: Anonymous »

.. moim zdaniem ... jezeli ktos chce sie dobrze bawic to moze sie bawic nawet w rytm stukania w pien drzewa dzieciola ... co do imprezy w jasamie ... impreza jakich wiele ... zadnych specjalow ... jak na Ostrodzkie warunki dobra ... porownujac np. z odjazdami w katowickim spodku - kiepska ... ogolnie nie ma co narzekac i cieszmy sie ze chociaz tyle ... viva la kupa...

Habip
Awatar użytkownika
Mały Mistrz
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Mały Mistrz »

Jest taka jedna Zosia,
Nazwano ją Zosia-Samosia,
Bo wszystko: "Sama! sama! sama!"
Ważna mi dama!
- Toś ty taka mądra dama?