Impreza firmy Jasam
Moderator: Jacek-P
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Impreza firmy Jasam
Dobrze, że w Ostródzie są jeszcze firmy, które stać na profesjonalnie zorganizowaną imprezę. Firma, która przygotowała dla mieszkańców koncerty, pokaz sztucznych ogni i całą resztę moim zdaniem stanęła na wysokości zadania. Wilki i T.LOVE to liga, jakiej dawno u nas nie było. Byłem nieco rozczarowany Wilkami (trochę bez życia), ale T.LOVE odrobiło to z nawiązką. Koncert super. Poskakałem, pośpiewałem, atmosfera czadowa, ludzie spokojni. Brakuje u nas takich koncertów. Pokaz ogni też na poziomie. Świetnym pomysłem był telebim na ścianie. Prowadzący na odpowiednim poziomie plus kilka innych szczegółów i impreza udana.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
..:: Jacek-P ::..
- elmariachi
- początkujący
widzę że szanowny pan moderator rzadko bywa na koncertach, bo jak nazwać dobrym koncertem występ wilków które moim zdaniem zeszły na psy, a formacja t.love odwaliła pańszczyznę w stylu budki suflera, prowadzący nie wiem skąd byli ale przydałby się im przyśpieszony kurs języka polskiego, co do organizacji imprezy to ogólnie na 3+ (plus za telebim, a trója za otwartą studzienkę kanalizacyjną)
... na predce ...
.. moim zdaniem ... jezeli ktos chce sie dobrze bawic to moze sie bawic nawet w rytm stukania w pien drzewa dzieciola ... co do imprezy w jasamie ... impreza jakich wiele ... zadnych specjalow ... jak na Ostrodzkie warunki dobra ... porownujac np. z odjazdami w katowickim spodku - kiepska ... ogolnie nie ma co narzekac i cieszmy sie ze chociaz tyle ... viva la kupa...
Habip
Habip
- Mały Mistrz
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 0