Kilka prostych zasad

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Kilka prostych zasad

Post autor: Jacek-P »

Co poniektórzy zaczynają "ostro jechać" na forum. Coraz częściej pojawiają się słowa potocznie uznawane za wulgarne, zaczynają się regularne pyskówki i obrażanie użytkowników. Czas więc dawać bany na forum, czasowe lub bezterminowe. Pierwsi do bana są:
SoundTrack,
Hrywna.

Jako ze każdy ma lepsze lub gorsze chwile dopiero od teraz wprowadzam zasadę, że za przekleństwa i obrażanie innych użytkowników będzie ban.
Zasada jest prosta, nie chcesz dyskutować jak człowiek, na tym forum nie jesteś mile widziany.
Kolejna sprawa to wypowiedzi nie mające związku z danym tematem. Takie posty będą przesuwane do właściwych im tematów bądź usuwane ze wskazaniem na to drugie (szybsza operacja). Pytania, sugestie zażalenia proszę na forum lub PW.
Ostatnio zmieniony 2007-05-25, 20:35:28 przez Jacek-P, łącznie zmieniany 1 raz.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
Pan.Ch
początkujący
początkujący

Post autor: Pan.Ch »

W związku z moim postem z 2007-05-25, 00:23:37

vide viewtopic.php?t=1458&start=25

zgłaszam samokrytykę.
sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury

Post autor: sceptyk »

czuję się wyróżniony pierwszym miejscem,ale się nie zgadzam i protestuję.
nie uzywam wulgarnych słów, nikogo nie obrażam, a złośliwości mi nie zabronisz pokaż choć jeden post w którym byłem niecenzuralny.
pokaż, a sam zniknę z forum.
zaznaczam :
określenie" tylko bydlak" a jesteś bydlakiem mają całkowicie odmienne znaczenie i odnosiło się do osoby, którą już dawno powinieneś wywalić z forum.
Jestem zbulwersowany :o
sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury

P.S.
a umieszczenie toledo na tej liscie, to już zupełne nieporozumienie, przecież to chyba najbardziej wyważony człowiek na tym forum :)

swoją drogą, dopuszczasz do postów w których Hrywna i Soundtrack czy taki Anry w sposób karygodny lżą i obrażają ludzi otwartym tekstem i później się dziwisz ostrzejszym reakcjom innych.
:)
toledo
zawodowy pisarz
zawodowy pisarz

Post autor: toledo »

Jestem wyróżniony? Ale czym. Proszę Moderatora o podanie, w którym poście naruszyłem czyjekolwiek dobra osobiste lub uzyłem słów powszechnie uważanych za obraźliwe.
Będę wdzięczny.
Ze swej strony prześlę Moderatorowi pełen wykaz:
a) obrażania z nazwiska i imienia osób puiblicznych
b) używania słów niecenzuralnych
pomine obrażanie forumowiczów, bo to akurat jest najmniej ważne.
Z poważaniem.
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Post autor: Jacek-P »

Istotnie zaszła pomyłka. Przepraszam Toledo i Sceptyka. Przyznaję, że chodziło mi o innych użytkowników (zainteresowani dostali nieco wcześniej upomnienia na PW). Chyba byłem mocno zmęczony przeglądając forum.
Jeszcze raz przepraszam, moja wina.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
toledo
zawodowy pisarz
zawodowy pisarz

Post autor: toledo »

Zdarza się. Dziękuję za skreślenie. Mam jednak prośbę.
Hrywna umieścił w jednym ze swoich postów link do szkalującej starostę strony z paszkwilem, który krążył w okresie wyborów. Z tego co wiem był on w polu zainteresowania prokuratury. Sprawcy jak zwykle nie wykryto. Dziś hrywna, który wchodzi na forum tylko po to, by okazać swą nienawiść, prezentuje ten paszkwil w pełnej okazałości. Sprawa nie moja, raczej policji, ale na miejscu Moderatora usunął bym ten link.
Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 3738162
Kontakt:

Post autor: Anetchen »

:brawo:
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury

nie masz za co przepraszać Moderatorze, od tego tu jesteś :)
bardzo się cieszę, że zainteresowałeś się tymi gadułami, chociaż ja i toledo stalismy się ofiarami> :)
Masz , jak sądzę, najbardziej żywe forum jakie znam i , orzy wszystkich jego ułomnościach, to duża wartość :)
pozdrawiam :)
Zablokowany