Kilka prostych zasad
Moderator: Jacek-P
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Kilka prostych zasad
Co poniektórzy zaczynają "ostro jechać" na forum. Coraz częściej pojawiają się słowa potocznie uznawane za wulgarne, zaczynają się regularne pyskówki i obrażanie użytkowników. Czas więc dawać bany na forum, czasowe lub bezterminowe. Pierwsi do bana są:
SoundTrack,
Hrywna.
Jako ze każdy ma lepsze lub gorsze chwile dopiero od teraz wprowadzam zasadę, że za przekleństwa i obrażanie innych użytkowników będzie ban.
Zasada jest prosta, nie chcesz dyskutować jak człowiek, na tym forum nie jesteś mile widziany.
Kolejna sprawa to wypowiedzi nie mające związku z danym tematem. Takie posty będą przesuwane do właściwych im tematów bądź usuwane ze wskazaniem na to drugie (szybsza operacja). Pytania, sugestie zażalenia proszę na forum lub PW.
SoundTrack,
Hrywna.
Jako ze każdy ma lepsze lub gorsze chwile dopiero od teraz wprowadzam zasadę, że za przekleństwa i obrażanie innych użytkowników będzie ban.
Zasada jest prosta, nie chcesz dyskutować jak człowiek, na tym forum nie jesteś mile widziany.
Kolejna sprawa to wypowiedzi nie mające związku z danym tematem. Takie posty będą przesuwane do właściwych im tematów bądź usuwane ze wskazaniem na to drugie (szybsza operacja). Pytania, sugestie zażalenia proszę na forum lub PW.
Ostatnio zmieniony 2007-05-25, 20:35:28 przez Jacek-P, łącznie zmieniany 1 raz.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
..:: Jacek-P ::..
W związku z moim postem z 2007-05-25, 00:23:37
vide viewtopic.php?t=1458&start=25
zgłaszam samokrytykę.
vide viewtopic.php?t=1458&start=25
zgłaszam samokrytykę.
czuję się wyróżniony pierwszym miejscem,ale się nie zgadzam i protestuję.
nie uzywam wulgarnych słów, nikogo nie obrażam, a złośliwości mi nie zabronisz pokaż choć jeden post w którym byłem niecenzuralny.
pokaż, a sam zniknę z forum.
zaznaczam :
określenie" tylko bydlak" a jesteś bydlakiem mają całkowicie odmienne znaczenie i odnosiło się do osoby, którą już dawno powinieneś wywalić z forum.
Jestem zbulwersowany
nie uzywam wulgarnych słów, nikogo nie obrażam, a złośliwości mi nie zabronisz pokaż choć jeden post w którym byłem niecenzuralny.
pokaż, a sam zniknę z forum.
zaznaczam :
określenie" tylko bydlak" a jesteś bydlakiem mają całkowicie odmienne znaczenie i odnosiło się do osoby, którą już dawno powinieneś wywalić z forum.
Jestem zbulwersowany
P.S.
a umieszczenie toledo na tej liscie, to już zupełne nieporozumienie, przecież to chyba najbardziej wyważony człowiek na tym forum
swoją drogą, dopuszczasz do postów w których Hrywna i Soundtrack czy taki Anry w sposób karygodny lżą i obrażają ludzi otwartym tekstem i później się dziwisz ostrzejszym reakcjom innych.

a umieszczenie toledo na tej liscie, to już zupełne nieporozumienie, przecież to chyba najbardziej wyważony człowiek na tym forum
swoją drogą, dopuszczasz do postów w których Hrywna i Soundtrack czy taki Anry w sposób karygodny lżą i obrażają ludzi otwartym tekstem i później się dziwisz ostrzejszym reakcjom innych.
Jestem wyróżniony? Ale czym. Proszę Moderatora o podanie, w którym poście naruszyłem czyjekolwiek dobra osobiste lub uzyłem słów powszechnie uważanych za obraźliwe.
Będę wdzięczny.
Ze swej strony prześlę Moderatorowi pełen wykaz:
a) obrażania z nazwiska i imienia osób puiblicznych
b) używania słów niecenzuralnych
pomine obrażanie forumowiczów, bo to akurat jest najmniej ważne.
Z poważaniem.
Będę wdzięczny.
Ze swej strony prześlę Moderatorowi pełen wykaz:
a) obrażania z nazwiska i imienia osób puiblicznych
b) używania słów niecenzuralnych
pomine obrażanie forumowiczów, bo to akurat jest najmniej ważne.
Z poważaniem.
Zdarza się. Dziękuję za skreślenie. Mam jednak prośbę.
Hrywna umieścił w jednym ze swoich postów link do szkalującej starostę strony z paszkwilem, który krążył w okresie wyborów. Z tego co wiem był on w polu zainteresowania prokuratury. Sprawcy jak zwykle nie wykryto. Dziś hrywna, który wchodzi na forum tylko po to, by okazać swą nienawiść, prezentuje ten paszkwil w pełnej okazałości. Sprawa nie moja, raczej policji, ale na miejscu Moderatora usunął bym ten link.
Pozdrowienia.
Hrywna umieścił w jednym ze swoich postów link do szkalującej starostę strony z paszkwilem, który krążył w okresie wyborów. Z tego co wiem był on w polu zainteresowania prokuratury. Sprawcy jak zwykle nie wykryto. Dziś hrywna, który wchodzi na forum tylko po to, by okazać swą nienawiść, prezentuje ten paszkwil w pełnej okazałości. Sprawa nie moja, raczej policji, ale na miejscu Moderatora usunął bym ten link.
Pozdrowienia.
- Anetchen
- gaduła
- Gadu-Gadu: 3738162
- Kontakt:

Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!