Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Zapraszamy na koncert muzyki reggae w karnawale!!! "Vulture Culture Tour 2007"
zagrają zespoły Managga oraz Tumbao Riddim Band feat.Ras Luta
02.02.2007 godz.19.00
Ostróda
Pub ''Młyńskie Koło''
Bilety 12 zł.
Faktycznie, też nie widziałam plakatu i z 2strony dużo osób dowiaduje się o koncercie tzw. drogą pantoflową.. Brakuje rąk do rozklejania czy plakatów???
Teraz dodatkowo okolicznosci przyrody sprawily, ze dojzenie plakatow jest utrudnione . Ja tam i tak widzialem te plakaty. Trzeba pomoc i mowcie kazdemu kogo by moglby zainteresowac ten koncert. Im wiecej ludzi tym lepiej. Niech kazdy walnie w opisie GG ze jest koncert
plaktay wiszą, fakt troche pózno, ale jest to spowodowane zbyt póżnym dotarciem ich do nas...a tak ogólnie brakuje rąk do rozklejania plakatów...jeżeli ktos jest chętny proszę o kontakt...dogadamy się:)
a ja powiem tak:
wczoraj łążąc po miescie zauważyłem plakaty ( wiszące w grupach po 3 naraz) oczywiscie na słupach informacyjnych też są.
dzisiaj po pieknych opadach - Znalazłem plakaty tylko na słupach.
Morał : CO ZA CZŁOWIEK rozkleił je NA ZEWNĄTRZ BUDEK?? Od zawsze każdy plakat który widziałem wieszany był wewn. , teras na zewnątrz... ludzie jest zima. popatrzcie że plakaty po ostatnim koncercie ( cuffs) nadal wisza, a moge powiedziec ze sam widzialem na wlasne oczy jak kilka zgineło, i one bardziej przykuwaja uwage niz te. dno. sam dowiedzialem sie o koncercie z .. nikąd widzialem samolot
A sie zdenerwowal nasz biedny Buszi bo jemu nikt nie pomoagal . Nastepnym razem uzyj magicznego slowa (abra kadabra ) To na pewno sie znajda ludzie chetni do pomocy. Szkoda ze wczesniej nie spytalem o te plakaty
of kors xP Karolina,czyli widze Cie na koncercie?:>
Leave us alone
Everything we build up see dem want trample down
Da one without a sin hafi cast the first stone
Dem can’t do it all-no-dem ina dread man zone
do Myszy - uwierz ze po pierwsze nie potrzebuje pomocy bo potrafie sam zrobic impreze a po drugie zawsze jest kilka osob chetnych do pomocy i nie trzeba ich o to prosic
do Szogunek - fochow z tego powodu nie wale bo nie widze sensu... jak bym mial potrzebe to bym nawet 2 samoloty wynajal poprostu podrzucilem pomysl i jak widac skuteczny bo wiele z was baner na niebie widzialo
piter pisze:plaktay wiszą, fakt troche pózno, ale jest to spowodowane zbyt póżnym dotarciem ich do nas...a tak ogólnie brakuje rąk do rozklejania plakatów...jeżeli ktos jest chętny proszę o kontakt...dogadamy się:)
zapraszam w piatek...
ja jestem chetny do wszelakiej pomocy przy organizacji koncertow,lacznie z rowieszaniem plakatow rzecz jasna. Piter masz ten sam numer kom? tj 502........
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.