02.02.2007. Managga oraz Ras Luta feat. Tumbao Riddim Band.
Moderator: Jacek-P
02.02.2007. Managga oraz Ras Luta feat. Tumbao Riddim Band.
Zapraszamy na koncert muzyki reggae w karnawale!!!
"Vulture Culture Tour 2007"
zagrają zespoły Managga oraz Tumbao Riddim Band feat.Ras Luta
02.02.2007 godz.19.00
Ostróda
Pub ''Młyńskie Koło''
Bilety 12 zł.
"Vulture Culture Tour 2007"
zagrają zespoły Managga oraz Tumbao Riddim Band feat.Ras Luta
02.02.2007 godz.19.00
Ostróda
Pub ''Młyńskie Koło''
Bilety 12 zł.
POSITIVE MUSIC PROMOTION
Gdzie plakaty?
Wczoraj i dziś byłam w mieście i nie dojrzałam żadnego plakatu!!! 2 dni przed koncertem a ludzie w ogóle nie wiedzą, że coś takiego ma być.
a ja powiem tak:
wczoraj łążąc po miescie zauważyłem plakaty ( wiszące w grupach po 3 naraz) oczywiscie na słupach informacyjnych też są.
dzisiaj po pieknych opadach - Znalazłem plakaty tylko na słupach.
Morał : CO ZA CZŁOWIEK rozkleił je NA ZEWNĄTRZ BUDEK?? Od zawsze każdy plakat który widziałem wieszany był wewn. , teras na zewnątrz... ludzie jest zima. popatrzcie że plakaty po ostatnim koncercie ( cuffs) nadal wisza, a moge powiedziec ze sam widzialem na wlasne oczy jak kilka zgineło, i one bardziej przykuwaja uwage niz te. dno. sam dowiedzialem sie o koncercie z .. nikąd widzialem samolot
wczoraj łążąc po miescie zauważyłem plakaty ( wiszące w grupach po 3 naraz) oczywiscie na słupach informacyjnych też są.
dzisiaj po pieknych opadach - Znalazłem plakaty tylko na słupach.
Morał : CO ZA CZŁOWIEK rozkleił je NA ZEWNĄTRZ BUDEK?? Od zawsze każdy plakat który widziałem wieszany był wewn. , teras na zewnątrz... ludzie jest zima. popatrzcie że plakaty po ostatnim koncercie ( cuffs) nadal wisza, a moge powiedziec ze sam widzialem na wlasne oczy jak kilka zgineło, i one bardziej przykuwaja uwage niz te. dno. sam dowiedzialem sie o koncercie z .. nikąd widzialem samolot
Dwie kobiece rączki do rozwieszania plakatów już są Meila wysłałyśmy na festiwal@positive.pl Czekamy cierpliwie na odpowiedź.
- Anetchen
- gaduła
- Gadu-Gadu: 3738162
- Kontakt:
Jak by co, na Czacie Ostroda_online w temacie tez jest Info o koncercie:)
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
do Myszy - uwierz ze po pierwsze nie potrzebuje pomocy bo potrafie sam zrobic impreze a po drugie zawsze jest kilka osob chetnych do pomocy i nie trzeba ich o to prosic
do Szogunek - fochow z tego powodu nie wale bo nie widze sensu... jak bym mial potrzebe to bym nawet 2 samoloty wynajal poprostu podrzucilem pomysl i jak widac skuteczny bo wiele z was baner na niebie widzialo
do Gtman - polecam sie na przyszłosc
Pozdro dla kumatych ...:::SPW & ZBO:::...
do Szogunek - fochow z tego powodu nie wale bo nie widze sensu... jak bym mial potrzebe to bym nawet 2 samoloty wynajal poprostu podrzucilem pomysl i jak widac skuteczny bo wiele z was baner na niebie widzialo
do Gtman - polecam sie na przyszłosc
Pozdro dla kumatych ...:::SPW & ZBO:::...
ja jestem chetny do wszelakiej pomocy przy organizacji koncertow,lacznie z rowieszaniem plakatow rzecz jasna. Piter masz ten sam numer kom? tj 502........piter pisze:plaktay wiszą, fakt troche pózno, ale jest to spowodowane zbyt póżnym dotarciem ich do nas...a tak ogólnie brakuje rąk do rozklejania plakatów...jeżeli ktos jest chętny proszę o kontakt...dogadamy się:)
zapraszam w piatek...