wczoraj usłyszałam, że w SP 3 wprowadzają mundurki i ze rodzice maja sie zgłaszać po odbiór.

no to śmiechowo.
ktoś wie, czy we wszystkich ostródzkich szkołach mundurki mają byc od wrzesnia wprowadzone?
co o tym sądzicie?
gadać!
Moderator: Jacek-P
ogólnie w Polsce czy w Ostródzie?annar pisze:W mundurki mają być ubrani uczniowie we wszystkich szkołach podstawowych i w gimnazjach.
Studentko, a ja nawiazalam nie do maturzystow, tylko do szkol. Skoro wszystkie szkoly to i wszystkie Ostrodzkie.studentka pisze:ogólnie w Polsce czy w Ostródzie?annar pisze:W mundurki mają być ubrani uczniowie we wszystkich szkołach podstawowych i w gimnazjach.
czyli że niby dzieci i młodzież ze WSZYSTKICH podstawówek i gimnazjów ostródzich beda od wrzesnia pomykac w mudurasach?![]()
łojaja......... podstawówka to jeszcze, ale gimnazjum? przecież oni rebelie zrobią....coś mi się nie chce wierzyc, że z gimnazjami to przejdzie......
kto mi odpowie na pytanie: czy we wszystkich ostródzkich podstawówkach bedzie obowiązek noszenia mundurków przez uczniów??????????????
rebeliowac beda jednostki, reszta uczni napewno po krotkim czasie uzna mundurki za praktyczne .studentka pisze:no właśnie![]()
![]()
ech, nieważne...śmiechowo będzie z tymi mundurkami. a jesli mundurki rzeczywiscie pojawia sie we wszystkich podstawówkach i gimnazjach no to moje praktytki przypadną na okres buntu i rebelii uczniów przeciwko władzy:D
formalna pisze:ciesze sie ze juz nie jestem w gim ani sp.
nie zalozylabym tego szajstwa.
nie wiem jak mozna sie tak znecac.
jest dobrze tak jak jest.
a jesli juz to nauczyciele tez maja miec mudnurki!
tylko ze takie nauczycielskie.