tzw. KIPEK reaktywacja !
Moderator: Jacek-P
- kaczy93
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
tzw. KIPEK reaktywacja !
Kilka dni temu został wypuszczony Przemysław K. znany jako kipek zostały mu przedstawione zarzuty wymuszania kasy i będzie siedzieć na 10 lat . A tu nagle były uczeń GIM1 zostaje napotkany na terenie w/w szkoły . Szkoła na to : z 1 ochroniarza jest 2 i codziennie przerwe 20 min. patroluje policja lub straż miejska .
...i tyle miałem do powiedzenia...
- kaczy93
- rozkręcający się
- Kontakt:
Jeszcze coś ...
Dostał on przepustkę na 2 tyg. wiec już zostało mu półtora tyg. wolnego
...i tyle miałem do powiedzenia...
-
- początkujący
ehh i tak to jest a słyszałem ze nie zle jest w tym Gim ze jak sie dowiedzieli ze on wyszedł i rozgaduje ze oni konfidenci to jeden chłopak zleciał 2 razy ze schodów a drugi chciał popełnić samobójstwo (ponoć go wyratowali chłopak chciał sie otruć tabletkami ) a co sie mówi o Tym w tej szkole? wiedza chyba tylko uczniowie
Bóg dał Ci ciało teraz buduj z niego zbroje....
-
- początkujący
też widziałam kipka. jak na moj gust troche mu się pomyliło,bo sam nie może za wiele zrobić,a nikt się nie ma zamiaru przez gówniarza narażać.w sumie mu to wszystko jedno a co do konfidentow...tępić,aczkolwiek gdyby do mnie sie przypieprzył to bym się nie wahała,zeby go wkopac.
W ustach mamy granaty co moga nam wypalić
Powiedźcie ludzie jesteście gotowi?
Zimne nerwy a serca jak prodiż?
Duże dzieciaki mali chuligani?
Granaty w ustach mogą nam wypalić?
Powiedźcie ludzie jesteście gotowi?
Zimne nerwy a serca jak prodiż?
Duże dzieciaki mali chuligani?
Granaty w ustach mogą nam wypalić?
Miałam okazje spotkać Przemka w pierwszej klasie gim. wtedy razem wkraczaliśmy w ten świat. Był miły i wesoły, a co teraz sie z nim dzieje nigdy by mi to nie przyszło do głowy.ja ukończyłam gim 3 lata temu on nadal tam był. Zaczeło się wszystko od drobnych kradziezy. gineły telefony, pieniądze. teraz pewnie pójdzie siedzieć za zabójstwo ...
Idiotyczne podejście, albowiem kupy się ono nie trzyma. Jakby ktoś to świnia prostak i jak stonkę go trzeba potraktować, ale jak ja to już wszystko w porządku fanfary i złoty medal, tak??konfidentow...tępić,aczkolwiek gdyby do mnie sie przypieprzył to bym się nie wahała,zeby go wkopac.
Poza tym jak zadbam, żebym w mordę za każdym rogiem nie obrywał; pieniędzy, telefonu tudzież innych bardziej lub mniej wartościowych przedmiotów nie tracił to zaraza konfidencka ze mnie, tak?? No to ja się wypisuję!!
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
hyba Ci sie osoby pomyliły to nie SarbiewskiKamcia pisze: Zaczeło się wszystko od drobnych kradziezy. gineły telefony, pieniądze. teraz pewnie pójdzie siedzieć za zabójstwo ...
Straight Edge - Bo Życie Jest Tylko Jedno I Należy Je Szanować
Arkę wybudowani amatorzy a Titanica profesjonaliści.
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=97937
Arkę wybudowani amatorzy a Titanica profesjonaliści.
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=97937
-
- początkujący