Wojna plakatowa!!!
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Wojna plakatowa!!!
Myślałem, że zaklejanie plakatów plakatami to zajecie przypisane wyłącznie sztabom wyborczym! Jak się okazuje w naszym miasteczku nikt z nikim sie nie liczy! Oto przykład: w najbliższy weeken odbedą się dwa koncerty rockowy w piątek i punkowy w sobotę oba odbedą się w "smoku" i wszystko byłoby ok, bo przeciez w sumie dla kazdego coś miłego i cos się dzieje impreza po imprezie wszystko niby super... no własnie niby bo organizatorzy sobotniego koncertu perfidnie zaklejają plakaty koncertu piątkowego i to gdzie na dworcu!!! Jakby tam brakowało miejsca!!!! Czy nie jest to chamstwo i drobnomieszczanstwo!!! Wstyd! Niestety można tylko się pożalić i tyle!
- dr Jamajczyk
- gaduła
- Gadu-Gadu: 0
konkurencja no prosze
Widzę "koncerty" koncerny są bardziej konkurencyjne niż myślałem. Wniosek mam jednak jeden, Panowie Organizatorzy jak już tak jest dynamicznie i jest potrzeba robienia 2 koncertów,w bliskim terminie, to może akcję plakatową powinniście robić razem -pogodzicie swoje interesy a skuteczność i rozmach akcji reklamowej na pewno będzie większy. Na pewno nie będzie dochodzić do zaklejania sobie plakatów. Ja zaczynałem plakatowanie w latach 80-tych i wiem, że w ilości siła!