Dostawa dla Doktora Śmierć

Moderator: Jacek-P

Marcelina
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 0

Dostawa dla Doktora Śmierć

Post autor: Marcelina »

Gunther von Hagens i jego ojciec Gerhard Liebchen chcą w Sieniawie Żarskiej, koło zachodniej granicy, zbudować filię zakładu preparowania zwłok, które później będą pokazywane na obwoźnej wystawie.
Mieszkańcy Sieniawy uważają, że nie najważniejsze jest to, czym się spółka Von Hagens Plastination Company Sieniawa zajmuje, a to, że da pracę mieszkańcom wsi.
Anonymous

... i znowu te miejsca pracy ....

Post autor: Anonymous »

... nie ma sie co dziwic tamtejszej ludnosci ... oni tylko chca pracowac .. a to ze ojciec ginterka byl zwiazany z SS i dzieki niemu zagazowana lub rozstrzelano ok 50 osob nie jest dla nich wazne ... bo jak powiedzial jeden z mieszkancow Sieniawy , ze to bylo w przeszlosci .... jednak moim zdaniem ten pan zapomina ze zbrodnie tego pana mialy faktycznie miejsce i powinny byc pamietane ... ze byl on wrogiem polakow ... ze drwil z nich i traktowal jak podrase ... ... nie wiem jak wam ale mi taki zaklad preparujacy zwloki kojarzy sie z obozem koncentracyjnym ... a wystawianie takich tworow na pokaz to chyba kpina z moralnosci ...

HABIP

... zabij jednego a bedziesz morderca .. zabij miliony a bedziesz bohaterem ...
Marcelina
gaduła
gaduła

Post autor: Marcelina »

Granice pomiędzy dobrem, a złem rozmyły się
Ludzie przytłoczeni trudem dnia codziennego zagubili podstawowe wartości ...
Awatar użytkownika
jezuita
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

świat jest po............

Post autor: jezuita »

to napewno są ofiary wojny tylko w inna strone moze leczenie psychiatryczne dla tych panów????????? NIE- raczej napewno Dziadekbył przecież tyle lat na wojnie tej Niemieckiej znaczy w tedy nazistowskiej.
Zablokowany