koncert U2 (zbieram chętnych;P)

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
Mictlan
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 0

koncert U2 (zbieram chętnych;P)

Post autor: Mictlan »

Z dumą informuje iż zespół U2 zagra w Polsce 5 lipca 2005 roku na stadionie Śląskim w Chorzowie.

Ceny są kosmiczne... Płyta stojąca 150PLN. Trybuny 150 - 300PLN zależnie od sektorów. Ale takiego koncertu nie da sie zapomnieć. Kto nie zna U2...

Cóż dodać, byłem w czerwcu ubiegłego roku na koncercie Metalliki. Efekty niesamowite, światło, pirotechnika, telebimy, krystaliczny dźwięk, niesamowity kontakt z publicznością, energia, moc...tak możnaby opisać pokrótce koncert Mety. Po prostu chwila magiczna, niesamowita. Płomienie na Fuel, morze zapalniczek na Fade to Black i Nothingu, totalny odjazd podczas Battery, Creeping Death, Masterze, śpiewanie z Jamesem a capella Sad but True, ogólnie gadki Jamesa do publiczności i vice versa, drobne wpadki (Kirk źle ruszył na Franticu a James pomimo kartki z tekstem standardowo (...) słowa do Dyer's Eve), kawałki grane na luzie (solówki dodane, niektóre zmodyfikowane) no i show, show, show.
Kto nie był niech żałuje. Stracił coś niesamowitego, magicznego i niepowtarzalnego. I takich niezapomnianych wrażeń spodziewam sie po koncercie U2.

Bilet na koncert Metalliki na płyte kosztował bodaj 90PLN. Znalazłem sześć osób i razem wynajeliśmy busa za 700PLN czyli po 100 od osoby. Pociągiem by taniej nie wyszło, a tak luksus, zero walki z PKP i jakimiś przesiadkami, itp...

Tym razem wyruszam na U2 i szukam chętnych do busika. Zależnie ilu nas by sie znalazło taki busik znajdziemy a im więcej chętnych tym taniej wyjdzie na osobe za transport.

Strona organizatora koncertu:
http://www.odyssey.pl/

... Moje gg - 3456374[/b]
Awatar użytkownika
Mictlan
początkujący
początkujący

Post autor: Mictlan »

Siedem osób jest na tą chwilę.
Awatar użytkownika
jezuita
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

bywa zajebiście

Post autor: jezuita »

byłem na koncercie U2 w 1997 ta trasie płyty ZOOropa warto to zobaczyć , jestem fanem U2 od wieków i wiem że to sie nie psuje
Zablokowany