Trzęsienie ziemi?
Moderator: Jacek-P
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Trzęsienie ziemi?
Czy ktoś z was odczuwał lekkie wstrząsy dziś między godz. 13:00 a 13:30?
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
..:: Jacek-P ::..
-
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 0
Na pierwszym wstrzasie tez bylem w szkole i slyszalem tylko jak sie doniczka trzesie na szafie i podloga sie troszke trzesie ( naprawde baaaaaaaardzo słabo myslalem ze to kolega noga tupie ) puzniej okazalo sie ze wszyscy to czuli to stwierdzilismy ze wozny sie wiertarka gdzies bawi i trzesie ale przy 2 wstrzasie bylem juz w domu i bylo calkiem mocne. wszystko co mam na meblach mi sie tyrzeslo zreszta co niekture meble tez (fajny dzwiek ) no i czulem to w sobie. bylo ostro. 

Taki wpis znalazłem na forum odkrywcy-online: "Moja teściowa weszła właśnie do toalety , zasadziła się i jak poszło to się ziemia zatrzęsła 4,8 w skali Richtera. Zadzwoniła a tu radio podaje że się trzęsie w Olsztynie.
Karetki, ludzie wybiegają z urzędów. Epicentrum w Bałtijsku (ob. Kaliningradzki)w Bazie Marynarki Wojennej...
Czekamy na następne. W Kaliningradzie nie działaja telefony stacjonarne i komórki."
Karetki, ludzie wybiegają z urzędów. Epicentrum w Bałtijsku (ob. Kaliningradzki)w Bazie Marynarki Wojennej...
Czekamy na następne. W Kaliningradzie nie działaja telefony stacjonarne i komórki."