Ranking sklepów... serwis konsumencki

Ogólno tematyczne forum dotyczące Ostródy

Moderator: Jacek-P

martini
początkujący
początkujący

Ranking sklepów... serwis konsumencki

Post autor: martini »

Proponuję storzyć mały serwis konsumencki. Podzielić sie opiniami o naszych ostródzkich sklepach.
Może zmobilizuje to niektórych właścicieli sklepów do właściwego podejścia do klienta.
Wskaże tych u których naprawdę warto kupować, nie obawiając się, że gdy trafimy na wadliwy towar - tracimy nasze pieniądze, tylko bez problemu wymieniony on zostaje na nowy.
Wreszcie ustalmy sklepy w których przestrzegane są prawa konsumenckie.
biznes.ostroda.pl

Re: Ranking sklepów... serwis konsumencki

Post autor: biznes.ostroda.pl »

jeżeli ranking to może według kilku kryteriów, proponuję:
kultura obsługi
kompetencja sprzedawców
jakość towaru
może jeszcze jakieś?

Wyniki opublikujemy na łamach serwisu biznes.ostroda.pl
czarny0
rozkręcający się
rozkręcający się
Gadu-Gadu: 0

Post autor: czarny0 »

Sklepów jest od chu..i chu cha Obsługa typowa dla małej mieściny.Sklepowe czasami mało na łeb klientowi nie wlezą ze swoją sztuczną uczynnością :| Amerikanos-kaszanos!Dobrych sklepów mało-Ja polecam zawsze miły warzywniak[budka] koło przychodni i obuwniczy na Placu 1000-lecia!! :aniol:
francuz

Post autor: francuz »

do dupy sa takie rankingi
każdy ma własną subiektywną ocenę danej placówki handlowej
mi np. warzywniak koło przychodni źle sie kojarzy, a butów nigdy nie kupuje w ostródzie, bo mały wybór i nie nosze takich jakie tu sprzedają, zamawiam więc w internecie :-)
sprzedawcy sa kiepsko opłacani więc pracują bo muszą i wcale im sie nie dziwię, ze mają zazwyczaj smutne miny .
poza tym może dochodzic do nadużyć, bo ktoś będzie chciał oczernić konkurencję
ja kupuje w ostródzie tylko żywność. mamy już tyle marketów że ceny są ok i wybór spory, ale ciuchy tylko w olsztynie lub necie
Zablokowany