Proponuję storzyć mały serwis konsumencki. Podzielić sie opiniami o naszych ostródzkich sklepach.
Może zmobilizuje to niektórych właścicieli sklepów do właściwego podejścia do klienta.
Wskaże tych u których naprawdę warto kupować, nie obawiając się, że gdy trafimy na wadliwy towar - tracimy nasze pieniądze, tylko bez problemu wymieniony on zostaje na nowy.
Wreszcie ustalmy sklepy w których przestrzegane są prawa konsumenckie.
Ranking sklepów... serwis konsumencki
Moderator: Jacek-P
Re: Ranking sklepów... serwis konsumencki
jeżeli ranking to może według kilku kryteriów, proponuję:
kultura obsługi
kompetencja sprzedawców
jakość towaru
może jeszcze jakieś?
Wyniki opublikujemy na łamach serwisu biznes.ostroda.pl
kultura obsługi
kompetencja sprzedawców
jakość towaru
może jeszcze jakieś?
Wyniki opublikujemy na łamach serwisu biznes.ostroda.pl
Sklepów jest od chu..i chu cha Obsługa typowa dla małej mieściny.Sklepowe czasami mało na łeb klientowi nie wlezą ze swoją sztuczną uczynnością
Amerikanos-kaszanos!Dobrych sklepów mało-Ja polecam zawsze miły warzywniak[budka] koło przychodni i obuwniczy na Placu 1000-lecia!! 

do dupy sa takie rankingi
każdy ma własną subiektywną ocenę danej placówki handlowej
mi np. warzywniak koło przychodni źle sie kojarzy, a butów nigdy nie kupuje w ostródzie, bo mały wybór i nie nosze takich jakie tu sprzedają, zamawiam więc w internecie
sprzedawcy sa kiepsko opłacani więc pracują bo muszą i wcale im sie nie dziwię, ze mają zazwyczaj smutne miny .
poza tym może dochodzic do nadużyć, bo ktoś będzie chciał oczernić konkurencję
ja kupuje w ostródzie tylko żywność. mamy już tyle marketów że ceny są ok i wybór spory, ale ciuchy tylko w olsztynie lub necie
każdy ma własną subiektywną ocenę danej placówki handlowej
mi np. warzywniak koło przychodni źle sie kojarzy, a butów nigdy nie kupuje w ostródzie, bo mały wybór i nie nosze takich jakie tu sprzedają, zamawiam więc w internecie

sprzedawcy sa kiepsko opłacani więc pracują bo muszą i wcale im sie nie dziwię, ze mają zazwyczaj smutne miny .
poza tym może dochodzic do nadużyć, bo ktoś będzie chciał oczernić konkurencję
ja kupuje w ostródzie tylko żywność. mamy już tyle marketów że ceny są ok i wybór spory, ale ciuchy tylko w olsztynie lub necie