Moja Ostróda

Ogólno tematyczne forum dotyczące Ostródy

Moderator: Jacek-P

terefere46
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 0

Moja Ostróda

Post autor: terefere46 »

Molo przy torze nart wodnych - nabrzeże . Z wielką pompą otwierano a kawałek nabrzeża zostwiono z PRL-u ,chyba zabrakło 2 worków cementu ?? Kto robił odbiór, chyba burmistrz w ciemnych okularach i to póżną nocą.....Widać ,że ludzie "gospodarza " mają to głęboko w d...e. Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.Polbrukem wykłada się jezdnie notabli a na chodnik głównej ulicy nie ma pieniędzy ??? Co na to władze miasta ???? :zniesmaczony:
Milek45
początkujący
początkujący

Re: Moja Ostróda

Post autor: Milek45 »

terefere46 pisze:Molo przy torze nart wodnych - nabrzeże . Z wielką pompą otwierano a kawałek nabrzeża zostwiono z PRL-u ,chyba zabrakło 2 worków cementu ?? Kto robił odbiór, chyba burmistrz w ciemnych okularach i to póżną nocą.....Widać ,że ludzie "gospodarza " mają to głęboko w d...e. Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.Polbrukem wykłada się jezdnie notabli a na chodnik głównej ulicy nie ma pieniędzy ??? Co na to władze miasta ???? :zniesmaczony:
Może to ma być atrakcja turystyczna dla młodszych pokoleń.
pawel
początkujący
początkujący

Post autor: pawel »

Czego narzekasz pojedz do Olsztyna i zobacz jakie tam maja chodniki..
Milek45
początkujący
początkujący

Post autor: Milek45 »

Olsztyn nie jest atrakcją turystyczną, a Ostróda tak, nawet mówią że "perła Mazur".
Awatar użytkownika
Respecta
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Gadu-Gadu: 11228942
Kontakt:

Post autor: Respecta »

Milek45 pisze:
terefere46 pisze:Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.
Może to ma być atrakcja turystyczna dla młodszych pokoleń.

to że troche nie równy ?
a co może jeszcze czerwonego dywanu rolnicy się spodziewają ?

tam jest z górki
na sankach można w zimę jechać xD
a z braku sprzętu w ostateczności na pupie
problemów większych nie macie...
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
Zablokowany