Moja Ostróda
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Moja Ostróda
Molo przy torze nart wodnych - nabrzeże . Z wielką pompą otwierano a kawałek nabrzeża zostwiono z PRL-u ,chyba zabrakło 2 worków cementu
Kto robił odbiór, chyba burmistrz w ciemnych okularach i to póżną nocą.....Widać ,że ludzie "gospodarza " mają to głęboko w d...e. Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.Polbrukem wykłada się jezdnie notabli a na chodnik głównej ulicy nie ma pieniędzy
? Co na to władze miasta
?? 

Re: Moja Ostróda
Może to ma być atrakcja turystyczna dla młodszych pokoleń.terefere46 pisze:Molo przy torze nart wodnych - nabrzeże . Z wielką pompą otwierano a kawałek nabrzeża zostwiono z PRL-u ,chyba zabrakło 2 worków cementuKto robił odbiór, chyba burmistrz w ciemnych okularach i to póżną nocą.....Widać ,że ludzie "gospodarza " mają to głęboko w d...e. Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.Polbrukem wykłada się jezdnie notabli a na chodnik głównej ulicy nie ma pieniędzy
? Co na to władze miasta
??
Czego narzekasz pojedz do Olsztyna i zobacz jakie tam maja chodniki..
Olsztyn nie jest atrakcją turystyczną, a Ostróda tak, nawet mówią że "perła Mazur".
- Respecta
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 11228942
- Kontakt:
Milek45 pisze:Może to ma być atrakcja turystyczna dla młodszych pokoleń.terefere46 pisze:Ulice Ostródy a szczególnie chodnik na ul.Czarnieckiego od ul.Kopernika do szkoły rolniczej /po lewej stronie / jest w stanie okropnym -po opadach deszczu stoją kałuże a zimą błoto /ten chodnik pamięta lata gierkowskie/.
to że troche nie równy ?
a co może jeszcze czerwonego dywanu rolnicy się spodziewają ?
tam jest z górki
na sankach można w zimę jechać xD
a z braku sprzętu w ostateczności na pupie
problemów większych nie macie...
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza