Po raz kolejny pod moimi drzwiami leżą sterty reklam ostródzkich i olsztyńskich supermarketów. To staje się irytujące i denerwuje mnie. Czy naprawdę nie ma na to rady? Za każdym razem powtarzam roznoszącym, aby nie zostawiali tego pod moimi drzwiami, ale oni i tak zostawiają i to coraz więcej. Przecież to zwykłe zaśmiecanie. Czy wy też macie tego dosyć? Bo jak tak.
[%sig%]
oj te reklamy
Moderator: Jacek-P
Re: oj te reklamy
Ciebie to denerwuje, a mnie nie. Bo dzięki nim mam możliwość wyboru i porównania cen.
...to gratulacje...a zeby ich nie zostawiali to muszę na drzwiach napisac "żadnych reklam nie zostawiać"...a tak poza tym to kupujcie w ostródzkich sklepach...po co innym kasę nabijać...
Facet co się podszywasz pod moją ksywę? W ryło chcesz?
To wskocz na internet i tam sobie porównaj. W bloku to pół biedy bo kiedyś jakaś miła pani przyjdzie i posprząta. Ja mieszkam w domku, czasem nie ma nikogo przez parę dni a te papierzyska walają się po podwórku, to wcale nie wygląda ładnie. Szczególnie jak znajdziesz taką "gazetkę" po roztopach jak przeleżała pod śniegiem 2 miesiące...
To sobie obywatelu posprzatajcie w obejściu,bo jak się zjawimy u was to dostaniecie wysoki mandat!!!!!!!!