Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
a byznesmen to karczycho? Bardziej lysy, bym powiedział... A podobno wypuszczają karczycha.., zresztą dwóch już wypuścili, widać szybciej gadali przy spowiedzi
skąd wy takie rzeczy wiecie,o których sam pan prokurator pewnie nie wie. a tak na marginesie to 2 września wypada w niedzielę,więc raczej w niedziele nie ma zwolnień z aresztu.Zły traf!
panie reprezentancie,słabo coś reprezentujesz to miasto,wrzucając na forum taki temat,który mija się z prawdą!!!!!A tak chciałeś zabłysnąć Leszczu!!! żenada!!!!!
....po co taki temat lepiej przypomniec ze za chwile OSTRÓDA REGGAE FESTIWAL 2007 i to w tym miejsu gdzie przed laty i choc wlasciciel teranu jest na "urlopie" nie zmienilo to jego dobrego podejcia do tej imprezy i dzieki jego zgodzie jest ciagle tam gdzie jest i o tym lepiej pamietac.....ja Slawka znam z dobrych rzeczy kiedy mial PAKAMERE I ANTALEK TO ZAWSZE BYL SPOKO KOLES DO NEGOCJACJI tylko ty reprezentant kiedy byly tam koncerty to srales w pieluchy i znowu to robisz
Też znam z dzieciństwa kilku dobrych chłopaków, którzy odbębnili urlopy w odosobnieniu. I każdy był dobtry i każdy z nich był niewinni. I lubili muzykę, chociaż nie reggae akurat. Ale rzeczywiście są lepsze tematy niz o aresztantach.
Spora część tych chłopaków, to zagubieni ludzie, przed którymi Sławuś i jego przydupas Kirwiel roztaczali miraże bogactwa i pozycji łatwym, czytaj - cudzym, kosztem. Spektakularna jest afera z obrabianiem stacji benzynowych, za którą głupi gówniarze dostali po parenaście lat a głowni winowajcy wywinęli się psim swędem. Ale na kazdego przyjdzie pora. Kirwiel długo posiedzi a i Sławciowi się co niedco dostanie. Ważne jest to, że główni moderatorzy szkolenia przestępców w tym mieście znikną na wiele latek.
Oby. Ale życie nie znosi próżni. Dopóki jest społeczne przyzwolenie, a w części ostródzkiego społeczństwa i myślę, żę wśród działaczy pewnej partii też, takie przyzwolenie jest - to znajdą się następcy.
Toledo a ciebie to chyba swedzi tam gdzie nie powinno i juz widze jak masz jesien sredniowiecza gratiss....a co do moderatorów to myslezupelnie inaczej bo wiem ze nie wszystko (...) co smierdzi i pradziwi modretorzy nigdy nie ida siedziec i kazdy to wie...jezeli komus podoba sie zarobienie 100.000 w jedna noc bylo jakis zlym przykaladem toznajdz sposób na zarobienie inaczej i oglos go publicznie fakt wywalenia Urzwedu Skarbowego na malutki milionik bardzo mi sie podoba botak naprawde za dziury w budzecie tonie ma chetnych aby sie zabrac to ludzie sami sobie pomagaja...w przypadku Slawka nie urzywalbym slowa gówniarze...Pozdro dla JOTA
Nauka poprawnego pisania zdecydowania przydałaby się tobie Tytusie, Morderatorze i itd. Coś ostatnio masz problemy z wyrażaniem swych myśli, że nie wspomnę o kulturze w stosunku do innych użytkowików. Tak więc ostatnie ostrzeżenie. Kolejny wulgarny zwrot, obraza użytkownika i będzie blokada.
P.S. Pozdrowienia dla ostródzian przebywających na emigracji zarobkowej.
.......fajnie jak mozna sie bawic z ludzi....trzeba byc niemym aby nie znalesc podobienstwa ale najwazniejsza jest zabawa....POzdrowienia od Tytusa-Morderatora-Jezuity czyli Mnie jak jest róznicamiedzy tym a Ostródá ??
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.