Hello...!
Proszę o Wasze zdanie...
Chcecie oglądać w naszym mieście zawody w motocrossie i wyścigi rowerowe? Mam nadzieję, że zainteresowanie będzie duże i uda nam się organizować takie imprezy kilka razy w roku...
motocross & bikecross w Ostródzie?
Moderator: Jacek-P
Re: motocross & bikecross w Ostródzie?
popieram . popieram. sam znam parę osób które fascynują się motokrosem i rowererami . to w porzo goście . a takie zawody są bardzo widowiskowe .
mamy nawet warunki ku temu tor nad ornowem i kajkowem . jak najbardziej jestem za !
mamy nawet warunki ku temu tor nad ornowem i kajkowem . jak najbardziej jestem za !
jasne ze takiego typu imprezy powinny byc ja osobiscie jestem zwolennikiem dwoch kolek i jestem za tym aby zachecano gapiow do czynnego brania udzialu w takim sporcie
swietna sprawa bylem w tym roku w szklarskiej na bike festiwalu w szklarskiej porebie byle tam zawody w skokach do wody na rowerze ludki skakali do bajora ja bym sie nawet nie zamoczyl w takiej- ostroda ma duzo jezior mozna by bylo ustawic skocznie i zawody rozegrac u nas odpowiednio je rozpromowac i sukces murowany sa tez wspaniale warunki do rozgrywania maratonow crosrowerowych niech wladze pomysla nad tym