Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Dwie pierwsze fotki z mojego albumu rodzinnego. Miejsca znane więc nie będę opisywał. Wykonane między 1960 - 1970. Dokładnej daty nie znam.
Jeśli macie zdjęcie z tego okresu i chcielibyście się nimi podzielić, proszę je wysyłać na adres forum@ostrodaonline.pl
Twoje zdjęcia pochodzą chyba z początku lat sześćdziesiatych. Fontannę znałem, bo sie tam bawiłem. ale widok z jeziora oglądam po raz pierwszy. Widoki z jeziora kojarzę już z większymi zaroślami. W rodzinnym domu zdjęć z tamtego okresu nie pamiętam. Aparat był rarytasem. Ale pogrzebię. Fajny pomysł.
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.