GDZIE JEST KOSZYKOWKA?

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
igimjfan
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 6672584

GDZIE JEST KOSZYKOWKA?

Post autor: igimjfan »

MAM WIELKIE PYTANIE GDZIE JEST KOSZYKOWKA W OSTRODZIE? HALA W GIM2 JEST MIEDZY INNYMI PRZYSTOSOWANA DO KOSZA A NIE MA TAM MECZY ITD ITP JA MAM 14 LAT I CHCIALBYM ZOSTAC NP KOSZYKARZEM I NIE MOGE A JAKIS (HEFA)LUMP Z PODWORKA MOZE SE ISC NP O SOKOLA GRAC W PILKE NOZNA NIEROZUMIEM TEGO CZEMU NIKT NIE POMYSLAL O MLODYCH KOSZYKARZACH?

A OSTATNIO PAN SLOWIK ROZWALIL MI SWOIM BASENEM MOJE BOISKO DO KOSZ (TZN PODWORKOWE) I NIE MAM GDZIE CWICZYC BO KOLO 4 JEST DLA PRAWA JAZDY WYNAJMOWANE A DO sp2 NIE CHCE MI SIE ISC BO MAM DOSC DALEKO
Awatar użytkownika
Korpus
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Korpus »

To co Igor odpuściłeś już sobie jazde rowerem???jestes już za duży na BMXa?
Łysy
rozkręcający się
rozkręcający się
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Łysy »

Pytanie o basket w mieście jest jak najbardziej zasadne. Kiedyś rozgrywana była liga amatorska w kosza ale od bodajże dwóch czy trzech lat o lidze nie słychać. Słyszałem, że niezbyt przyjazny basketowi jest dyrektor OCSiR. Jeśli jest rozgrywana liga w nożną, siatkową i jeszcze w tenisa stołowego to dlaczego problemem jest zorganizować ligę koszykówki?
Awatar użytkownika
igimjfan
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 6672584

Post autor: igimjfan »

nie korpus nie odpuscilewm se malego rowerka :pp tylko po prostu koszykowka jest moja pasja od4 roku zycia i xchcialbym wkoncu grac w jakiejs druzynie
Zablokowany