Utrudnienia komunikacyjne c.d.

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Utrudnienia komunikacyjne c.d.

Post autor: Jacek-P »

Po raz kolejny drogowcy nie popisali się. Trzeba mieć niezłą fantazję lub być kompletnie bezmyślnym, aby w środku sezonu letniego rozpoczynać remont jednej z ruchliwszych ulic w mieście. Nie dość, że trwa remont mostu na Drwęckiej to jeszcze został zamknięty odcinek ulicy Drwęckiej pomiędzy ulicami Sienkiewicza i 1-Dywizji.
Fakt, ulica lekko pofałdowana ale nie wydaje mi się, żeby nie wytrzymała np. do końca września. Wtedy naturalnie zmniejszyłby się ruch na drogach i nie stanowiłoby to takiego utrudnienia.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
Awatar użytkownika
DarioLee
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: DarioLee »

Teraz też zaczynają remont "Zakopianki". Może to też powysł na zmniejszenie wypadków na drogach w kocu jadąc 20 km/h w korku co może sie zdarzyć ?? Jak widać drogi remontuje sie w lato zeby kierowcy nie narzekali że ich podatki idą na marne. :twisted:
Awatar użytkownika
kaczor
gaduła
gaduła
Kontakt:

Post autor: kaczor »

z jednej strony dobrze bo "naprawiają" drogi z drugiej strony żle bo w lato i w czasie kiedy robie prawko i leci mi czas na staniu w korku :evil: :evil: . robią to w sezonie letnim (przynajmniej sie mi tak wydaje) bo jest dłuższy dzień i odpowiednie warunki pogodowe.
Awatar użytkownika
kaczor
gaduła
gaduła
Kontakt:

Post autor: kaczor »

ruszył remont Grunwaldzkiej. jak zwykle urzędnicy nie pomyśleli o tym żeby zmienić działanie świateł na skrzyżowanich, albo postawić jakiegoś strażnika do kierowania ruchem na skrzyżowaniu.
Zablokowany