"Będzie Dobrze" w Ostródzie !

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 0

"Będzie Dobrze" w Ostródzie !

Post autor: dr Jamajczyk »

"Będzie Dobrze", to nie tylko muzyka dla młodych..... Muzyka bo przecież to jest głównym zajęciem zespołu "Będzie Dobrze" , to muzyka "ziemi" i to podana w sposób najbardziej naturalny i duchowy, oczywiście nie zapominając o profesjonaliżmie członków grupy- Czytuje :” Utwory zespołu osiągnęły wysokie pozycje na listach przebojów największych rozgłośni radiowych w Polsce jak również w Australii. Największa australijska, muzyczna stacja telewizyjna wielokrotnie emitowała teledysk do utworu "Pot-Hole In A Rock".
Za http://www.bedziedobrze.art.pl/ Czy można powiedzieć więcej??? Naturalny Max !!! Zdrowe Dzięki dla Pitera i Artura
Dziekuje Ci Jah
Awatar użytkownika
jezuita
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Jak coś??????

Post autor: jezuita »

"Będzie Dobrze" 18.03 2005 w "Pod ostródzkim Smokiem" piątek o 19.00 zagrają również PRO CHOICE, VISITORS, i INCREASE w zasadzie nigdy ich nie słyszałem ale myślę, że nie zawiodą...........................Pozdrówka dla Posła Konopki i senatora Gandzika.......od Kazika
Tomasz
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Post autor: Tomasz »

Wypowie sie ktos jak było. Ja byłem ale wole rzeby ktos sie wypowiedział pierwszy bo znowu bedzie na mnie.
Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 3738162
Kontakt:

Post autor: Anetchen »

nie bylam....ale z wypowiedzi znajomych ktorzy byli - do kitu!!!!! A teraz Tomasz mozesz sie wypowiadac :)
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
Tomasz
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Anetchen pisze:nie bylam....ale z wypowiedzi znajomych ktorzy byli - do kitu!!!!! A teraz Tomasz mozesz sie wypowiadac :)
Moje zdanie jest podobne.
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

hahaaha

Post autor: dr Jamajczyk »

Ludzie jesteście lekko zakręceni ja byłem i mimo braku tłumów było bardzo przyjemie jak sobie pomyslę, że zespół "Będzie dobrze" grał wcześniej w Gdyni i było na nim 60 osób to oddaje faktyczny stam popularności muzyki w okresie zimowy. Oczekiwaliście czegos a nawet nie byliście, impra była strikto klubowa i spoko.
Wielu ludzi nie wybrało się (czytaj Załoga Tomka) na koncert bo bilet kosztował 10 PLN......Na imperazie znalazło sie wielu ludzi , którzy z daleka przyjechali i zapłacili 10 PLN.
Pozdrówka dla Aldony, Zółtego, Maci z Kobieta, Burzy i tych których widać na koncertach od "świata".....ale zima już mineła i LATO coraz bliżej..............Pozdrówka dla "Będzie dobrze"
Tomasz
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Ja byłem z ziomkiem jednym i w sumie nawet niewiedzielismy komu mamy płacić za bilet bo gdy weszlismy to jakoś nikt od nas nic niechciał więc weszlismy normalnie jak do siebi bez biletów (dziwna ochrona). W okresie zimowym na koncertach które mnie bardziej interesuja jest ponad 200 osób a czasem ich liczba zbliża się do 300 ale to juz przesada bo ciasno strasznie się robi. Może niepodobało mi sie bo mało znajomych w knajpie, kapele niezbyt w moim guście, pod scena młynu niebyło to sie wyszaleć też niebyło zbytnio mozna, ale były gorsze imprezy. Pewnie jak ktos lubi taki klimat i taka muze to mu sie podobało.
Zablokowany