Prasa lokalna Ostródy

Moderator: Jacek-P

Anonymous

Prasa lokalna Ostródy

Post autor: Anonymous »

Witam wszystkich szczególnie tych, którzy mieli coś wspólnego z tworzenie ktoregoś z czasopism, jakie ukazywały się w Ostródzie od 1989 roku. Piszę na ten temat pracę magisterską. Mam trudności ze ze skontaktowaniem się z niektórymi ludzmi, wiec w desperacji wystosuje apel na forum. Bardzo proszę wszystkich którzy pracowali lub współpracowali z prasą ukazujaca się w Ostródzie. Nazwisk mam wiele wymienie kilka Panowie Sławomir Pietruch, Bartłomiej Korkozowicz, Waldemar Skarżyński, Zbigniew Kot, Bartłomiej Grzybicki, Wojciech Borowski, Tomasz Uzarski oraz Panie Justyna Byczkowska, Bożena Suchecka, Małgorzata Wójciuk, Ewa Widuta, Elżbieta Koczkodon, Anna Wolińska. Wymieniać mogłabym jeszcze wiele. Wszystkich którzy znają maile, telefony do wymienionych osób i wszystkich mających doczynienia z prasą lokalna miasta prosze o kontakt. Moj e-mali aniawaclawska@wp.pl Pozdrawiam Anna Wacławska
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 0

hahahahaha....................

Post autor: dr Jamajczyk »

Widać odrazu , że bardzo jesteś nieświadoma rzeczwistości tamtych lat...
Dziekuje Ci Jah
Awatar użytkownika
Tytus Andronikus
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Gadu-Gadu: 997
Kontakt:

HAHAH

Post autor: Tytus Andronikus »

"Kurier Ostródzki" Katarzyny Koczkodon dom 646-76-78
Anonymous

Odp.

Jezeli chodzi o prasę Ostródy to uważam ze znam temat. Nie jest to mo\j debiut w tej tematyce. Przejżałam prawie wszystkie numery każdego z periodyków, z wieloma ludzmi (o róznych pogladach) rozmawialam na ten temat, wiec prosze sprecyzować i mnie uswiadomić.
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Cała prawda całą dobe!

Wymieniłaś wiele nazwisk , które tak naprawdę nie były tam gdzie jak sądzisz były. " Panie Justyna Byczkowska, Bożena Suchecka, Małgorzata Wójciuk, Ewa Widuta, Elżbieta Koczkodon, Anna Wolińska i "Waldemar Skarżyński, Zbigniew Kot, Bartłomiej Grzybicki, Wojciech Borowski" to osoby których bym nie wymienił. Może to co się działo po 1990 roku to dla Ciebie to zaraz po 1989 roku?
Dziekuje Ci Jah
Anonymous

... wc kontakt ...

... no coz ... dam znac Bartowi Grzybickiemu ... jezeli bedzie chcial to skontaktuje sie na forum ...

Habip
Anonymous

ja wymieniłam te osoby z ktorymi jeszcze sie nie skontaktowalam. Z wieloma juz rozmawialam i mailowalam. Niektórzy byli bardzo pomocni inni mniej. Pozatym zalezy mi na redaktorach neczelnych, a o niech (prawie wszystkich) już wiele wiem.
Anonymous

Witam,

nazywam się Bartłomiej Grzybicki
i faktycznie - w latach 1993-1996 współpracowałem z Gazetą Ostródzką
i Biurem Promocji Miasta.
Również z Tomkiem Mocarskim, który pracował wtedy w Biurze Promocji.
Mam z nim obecnie kontakt mailowy.

Napisz, co Cię interesuje.
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Chiba ni............

Nie mocarski tylko Tomek Uzarski........w latach 1992-94 składacz "kuriera Ostródzkiego"
Dziekuje Ci Jah
Anonymous

Re: Chiba ni............

dr Jamajczyk pisze:Nie mocarski tylko Tomek Uzarski........w latach 1992-94 składacz "kuriera Ostródzkiego"
Dokładnie - pofakało mi się. ;-))))

pozdro
Anonymous

Przepraszam, jesli kogoś urażę moją abnegacją, alem ja nietutejsza. Jestem z Lublina i szukam danych na temat prasy lokalnej. I nie moge znaleźć dwóch informacji: dokładnych lat, w których (kiedykolwiek) ukazywał się "Kurier Ostródzki" (wiem tylko, że wychodzi od 1991 roku) i jaka była/jest jego częstotliwość.
Będę wdzięczna za pomoc!
Maciejka
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Masoni Mediów

Droga Maciejko Pani Katarzyna Koczkodon jest jedynym i słusznym adresem w kwestii "Kuriera Ostródzkiego". Właścicielka i redaktor naczelny w jednej osobie. Chwilowo "kurier" jest zawieszony dzięki staraniom konkurencji z "GO"- czytaj "obiecanki cacanki ze strony SLD" lub jak przejęto "bez przetargu" płatne ogłoszenia z U.M. Ostróda na rzecz kolesiostwa . Oto nr telefonu Pani Kasi Koczkodon-firmowy 646-76-78
P.S. Pani Kasia jest Ławnikiem z rekomendacji SLD ale to przecież to nie gazeta.
Anonymous

Serdecznie dziekuję za pomoc. Teraz już sobie poradzę. :-D
Pozdrawiam!
Maciejka
Zablokowany