Moderator: Jacek-P
A wiec jako główny organizator imprezy odpowiadam:Tytus Andronikus pisze:Nie wiem tylko jednej rzeczy, dlaczego to festiwal a nie koncert? czy organizator zazdrości Ostróda Reggae Festiwal?????????? Festiwal kojarzy mi sie z konkursem, nagrodami a tu jak widze po plakacie to tylko koncert kapel Hard Core.
Jaka cenzura? o czym ty mówisz?xCIUREKx pisze:hehe fajna sprawa widać mamy demokracjie ale nie wolność słowa ( mały paradoks) ciekawy jestem która część mojego wpisu była aż tak bardzo szczera ze został on usuniety widać niektóry boją sie słów goszkiej krytyki trudno sie mówi kto przeczytał ten przeczytał i zdążył zapoznać sie z mojim stylem myslenia a kto nie zdązył niech dziekuje administratorom za ich cenzurze
truth till death
Jedyną osobą, która ma możliwość usuwania postów z forum Ostróda jestem ja. Nie usuwałem żadnego twojego postu. Możliwości są dwie:xCIUREKx pisze:mówie o tym że w magiczny sposób znikają posty w których napisałem co myślałem ( w dość krytyczny sposób który moze być komuś na ręke) no ale fakt to ine musi być cenzura to moze być magia