Iława lepsza od Ostródy
Moderator: Jacek-P
Iława lepsza od Ostródy
Nie mieszkam na Mazurach ale przyjeżdżam tu zawsze na wakacje. Może to będzie krzywdzące dla Ostródy ale uważam, że wasze miasto zostało daleko w tyle za Iławą.
Re: Iława lepsza od Ostródy
Panienko może jesteś tylko przejazdem. Ostróda to fajne miasteczko , tylko trzeba mu dać czas na zaprzyjażnienie.
Zapraszam ponownie i daj znać jak będziesz.
Zapraszam ponownie i daj znać jak będziesz.
Niestety kolezanka ma racje. Moowie tak, choc mieszkalem w Ostrodzie przez ok 20 lat. Fak, Ostroda jest "fajnym" miasteczkiem, ale turystycznie, tzn. dla turystow nie jest wcale atrakcyjnym miejscem na wypoczynek. Przeciez TU nic nie ma. Pojawilo sie kilka "kawiarenek" na jeziorem - fajnie, ale to za malo. To, ze sa kostki brookwe na chodnikach to jeszcze nie wystarczy. Ilawa jest o niebo lepsza "turystycznie" od Ostrody, niestety. Pisze to z wielkim boolem, bo ciagnie mnie do Ostrody barrdzo mocno i przez Ilawe tylko przejazdem jestem. Ale takie sa fakty (wg mnie).
Zapraszam do dyskusji...
Y
Zapraszam do dyskusji...
Y
stanowczo muszę zaprzeczyć, w czym Iława jest rzekomo lepsza?
A poza tym w sezonie oprócz koncertu szant nic tam się nie dzieje, w przeciwieństwie do Ostródy ...
A poza tym w sezonie oprócz koncertu szant nic tam się nie dzieje, w przeciwieństwie do Ostródy ...
Macie kurde racje - Ostróda jest do kitu pod względem turystycznym .PROPONUJE :wysłać radnych na wycieczkę do sąsiadów w Iławie .Jest tam co zobaczyć .Ludzie chyba Kiepski ma lepsze pomysły '" na biznesa " od was .
Moim zdaniem, ludzie którzy myślą, że Iława jest lepsza od Ostródy nie przemyśleli swojej decyzji. Dojeżdżam z Iławy do Ostródy do szkoły - miałem takie samo zdanie jak większość wypowiadających się że iława jest lepsza, ale w prawdzie te miasta różnią się tylko tym, że w Ostródzie jest więcej cyganów. Moim zdaniem o Ostródzie są tylko legendy ...................
[%sig%]
[%sig%]
jak ostroda może nie być atrakcyjna dla ostródy
gdzie w iławie masz tyle kawiarenek co unas tyle imprez w sezonie letnim w iławie jest tylko szanty i jazz i konkur piosenki religijnej i czemu do ilawy nie przyjeżdza lato z radiem odpowiedz jest prosta bo to WIES ZAPADŁA
gdzie w iławie masz tyle kawiarenek co unas tyle imprez w sezonie letnim w iławie jest tylko szanty i jazz i konkur piosenki religijnej i czemu do ilawy nie przyjeżdza lato z radiem odpowiedz jest prosta bo to WIES ZAPADŁA