Konkurs na największy ostródzki bubel

Moderator: Jacek-P

rocho
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 0

Konkurs na największy ostródzki bubel

Post autor: rocho »

Sznowni Państwo, proszę o wpisywanie największych bubli ostródzkich;
rocho
początkujący
początkujący

Re: Konkurs na największy ostródzki bubel

rocho pisze:Sznowni Państwo, proszę o wpisywanie największych bubli ostródzkich;
W konkursie nagrodami są;
Guma od majtek pami Miry z radia bzdury...
Kalesony tygrysa...
Kieliszek pana N.
Tygodniowy pobyt w Policyjnej Izbie Zatrzymań...
Przejazd taśmociągiem, orza wiele innych...
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Re: Konkurs na największy ostródzki bubel

Post autor: Jacek-P »

rocho pisze:
rocho pisze:Sznowni Państwo, proszę o wpisywanie największych bubli ostródzkich;
W konkursie nagrodami są;
Guma od majtek pami Miry z radia bzdury...
Kalesony tygrysa...
Kieliszek pana N.
Tygodniowy pobyt w Policyjnej Izbie Zatrzymań...
Przejazd taśmociągiem, orza wiele innych...
Panie Rocho a gdzie pańskie propozycje?
Co do nagród, to wątpię w ich atrakcyjność.
Jestem zmuszony upomnieć pana. Treść pana wypowiedzi odbiega od norm przyjętych na tym forum. Jeśli nie ma pan nic ciekawszego do przedstawienia proszę tylko czytać a pisanie pozostawić innym.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
Awatar użytkownika
Mały Mistrz
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

TV BUBEL

Post autor: Mały Mistrz »

Można zatem domyślać się, co już wkrótce będzie ubiegać się o miano największego ostródzkiego bubla...
Mieczów ci u nas dostatek...
Marcelina
gaduła
gaduła

TV BUBEL c.d.

Post autor: Marcelina »

Tak jest.

Można się zatem domyślać, co już wkrótce ubiegać się będzie o miano największego ostródzkiego bubla...
Awatar użytkownika
DarioLee
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Kontakt:

Post autor: DarioLee »

Skrzyżowanie dróg krajowych za Jaracza. Przerabiali ten rozjazd dróg na Toruń, Iławe i do miasta. Teraz gdy jedzie tir z miasta i udaje sie na Iławe to musi wjechac na lewy pas ruchu żeby mogł sie wyrobic w zakrecie. Mialo byc bezpiecznie i po czesci jest gdyz teraz jada tam z minimalna predkoscia, ale stwarzaja zagrozenie dla jadacych z przeciwka.
Anonymous

trzy kolory ...

Post autor: Anonymous »

... ja zglaszam synchronizacje swiatel na skrzyzowaniu ulic czarnieckiego z chrobrego ...

Habip
Awatar użytkownika
DarioLee
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Kontakt:

Światła i skrzyżowania to jest nic, wystarczy żeby spadło troche więcej deszczu i pół Ostródy jest zalana a ulice stają sie naszym kolejnym jeziorkiem.
Awatar użytkownika
kaczor
gaduła
gaduła
Kontakt:

Post autor: kaczor »

ja do konkursu zgłaszam ostródzkie władze i ciekawe czy ktoś mnie przebije
Awatar użytkownika
DarioLee
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Kontakt:

Oki poddaje się tego już nic nie przebije.
Maria
początkujący
początkujący

Moze przesadzmy?

Post autor: Maria »

Odwiedziłam niedawno jedno z warmińsko-mazurskich miast powiatowych. Niestety to nie miasto lecz prowincjonalne miasteczko. Zazdroszczą nam, ostródzianom dosłownie wszystkiego np. letnich imprez i dziwią się, ze narzekamy.
Awatar użytkownika
kaczor
gaduła
gaduła
Kontakt:

Post autor: kaczor »

Imprezy imprezami może i mamy więcej imprez niż Iława Pasłęk czy Działdowo etc ale przejeżdżając dziś przez Iławe zasmuciło mnie troszke to że u nich jest tyle inwestycji (budowa 2 rond odnawianie elewacji postawanie nowych miejsc pracy)
rocho
początkujący
początkujący

co do bubla

Kolejnym bublem jaki istnieje od lat to dawne Centrum kulturu i Sportu, obecnie Centrum Kultury, pytam sie jakiej??Czy kulturą jest jak ochroniarz, dawniej cieć odpowiada na pytanie turysty " panie nie zawracaj mi dupy...", czy kulturą jest brak imprez dla młodych ludzi, tylko imprezy z cyklu promocja Anyy Baron i całej swity z ostródzkiego magistratu, gdzie jest dyrektor tejze instutucji??
Chwała Bogu ze w tym miescie jeszcze jest Biuro Promocji, choć dawniej w tymze biurze działo sie lepiej, a co za tym idzie imprezy były ciekawsze i zróznicowane.
Awatar użytkownika
pewien ekolog
początkujący
początkujący

...heh...

Post autor: pewien ekolog »

...jak sie ciesze, ze wracam na stare smieci...i jednoczesnie widze, ze nic sie nie zmienilo...a mialem mala nadzieje...ale nic to...pozdro i pochwa...
...obywatelu dołóż starań!!!
...My ci też dołożymy...
Awatar użytkownika
mojsa
rozkręcający się
rozkręcający się

wicebubel

Post autor: mojsa »

Dawno, tu nie byłem.
Hm, bubel ... - to będzie jakoś tak:

Był kiedyś sobie taki gość, co się Bubel zwał. I on wymyślił, że będzie prezydentem, takiego kraju co w środku Europy leży, no i była kampania prezydencka, a on nawet odważny był, sam ulotki ludziom rozdawał, wystepował w TV, plakaty rozwieszał itd. Ale jak ogłoszono wyniki, to zajął ostatnie miejsce w tym wyścigu, już nawet nie pamiętam, chyba mniej niż 1% głosów dostał. Ale próbował! Sam! No i patzrcie w pamięci co niektórych pozostał. Tak ...

Tymczasem w takim jednym mieście nad Drwęcą, były wybory na takiego prezydenta, tylko mniejszego (poniżej 100 000 mieszkańców).
I wygrał taki jeden Pan. Dobrze - niedobrze historia oceni. Tylko, że okazało się, że musi mieć on swojego zastępcę, bo jak nie będzie Głównego -np. zachoruje albo urlop bedzie miał, wówczas to tym "Głownym" będzie zastępca. No to on (znaczy się ten Główny) sam sobie zatrudnił takiego jednego Pana, na którego nikt nie głosował, bo on nie startował. To jak mógł głosy jakies dostać,no nie?
I jak nie ma Głównego - to miastem nad Drwęcą rzadzi Pan na którego nikt nie oddał głosu (nawet pół).
To ja sie pytam po co były te wybory?

I taka sytuacja jest dla mnie największym bublem.
Awatar użytkownika
mojsa
rozkręcający się
rozkręcający się

Do Kaczora

Post autor: mojsa »

Aha, miałem Panowi Kaczorowi napisać. To piszę:

Czy Pan Kaczor, to przypadkiem nie malancholijny jest? Smucić się, że w Iławie inwestuje się, panie tego ten, w infrastrukturę? Trzeba się tylko cieszyć, że gdzie indziej są jeszcze ludzie co umieją pieniadze pozyskać dla miasta. Te ronda, o których wspominasz są za pieniądze unijne.
Czy w Ostródzie są osoby, które pozyskują takie dotacje?
No, mamy wprawdzie desant z Iławy, ale to jest jakaś pomyłka, chyba.
Iława blisko, sporo ostródzian tam pracuje, będą mieli łatwiejszy dojazd do miejsca pracy.
Awatar użytkownika
dr Jamajczyk
gaduła
gaduła

Skuteczność Ostródzkiej Policji!!!!!!!!!!!

Post autor: dr Jamajczyk »

Najwiekszym bublem jest skuteczność ostródzkiej Policji. Po zmianie komisariatu wszystko co związane jest z jego lokatorami satło sie marazmem , dziś trzeba się samemu zgłosic kiedy się przypadkiem jest chuliganem a najlepiej zakuć się we własne kajdanki i zadzwonic z własnej komury.
DŻI
początkujący
początkujący
Kontakt:

Post autor: DŻI »

Mam takiego jednego, lokalnego, grubego, brodatego, siwego, ostatnio często pokazującego się w TV Ostróda, Bubla, co na imie ma jak Halski, a nazwisko na D. hehe
Awatar użytkownika
Tytus Andronikus
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Gadu-Gadu: 997
Kontakt:

Rodzinna historia???????????????????

Post autor: Tytus Andronikus »

Młody Godlewski pomylił Tatusia -Tata Włodek pracuje w konkurencyjnej telewizji i nie ma na imie Olgierd..............hehehe
rocho
początkujący
początkujący

DŻI pisze:Mam takiego jednego, lokalnego, grubego, brodatego, siwego, ostatnio często pokazującego się w TV Ostróda, Bubla, co na imie ma jak Halski, a nazwisko na D. hehe
Ten typ co go widaćw TV Ostróda ma jeszcze czerwony pysk, czerwony od czego??? ciekawe co??
rocho
początkujący
początkujący

Re: Rodzinna historia???????????????????

Tytus Andronikus pisze:Młody Godlewski pomylił Tatusia -Tata Włodek pracuje w konkurencyjnej telewizji i nie ma na imie Olgierd..............hehehe
Ty Tytus.... !!! ujawnianie nazwisk na forum publicznym narusza i wyczerpuje znamiona art 212 kk, z co grozi do 3 lat pozbawienia wolnosci, jak nie potrafisz zachwać dobrych obyczajów ujawniając dane osobowe , to lepiej sobie pogrzeb w stringach, bo pewnie takie nosisz...
rocho
początkujący
początkujący

Re: Rodzinna historia???????????????????

Tytus Andronikus pisze:Młody Godlewski pomylił Tatusia -Tata Włodek pracuje w konkurencyjnej telewizji i nie ma na imie Olgierd..............hehehe
Ty Tytus.... !!! ujawnianie nazwisk na forum publicznym narusza i wyczerpuje znamiona art 212 kk, z co grozi do 3 lat pozbawienia wolnosci, jak nie potrafisz zachwać dobrych obyczajów ujawniając dane osobowe , to lepiej sobie pogrzeb w stringach, bo pewnie takie nosisz...
Awatar użytkownika
Tytus Andronikus
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Kontakt:

czerwonoskórzy????????????????????????

Już do paki , tak wam sie chce bronić wartości kłamstwa ??? Co do dobrych obyczajów to "DI" na pewno ich nie rozumiemie. Straszenie prawem migając się między skojarzeniami niczego nie usprawiedliwia panie Rocho -prokuratorze.
P.S. Stringi to powinieneś juz zdjąć , bo duszą cię w gardło.
Na forum zróbcie konkurs dla internetowców : Kto jest bardziej czerwony na gębie Olgierd czy Włodek? Mogę fundowac flaszke dla zwyciążcy!
DŻI
początkujący
początkujący
Kontakt:

do Tytusa

Post autor: DŻI »

Widzę ziomuś, że natura nie obdarzyła cie instynktem samozachowawczym...Cóż, tym gorzej dla ciebie. Nie wiem czy cie poinformowano, ale twoje słowa i czyny mogą mieć konsekwencje...hehhe
Awatar użytkownika
Tytus Andronikus
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Kontakt:

Co to za rozmowa!!!&!!!

Mam dość zabawy w taką czy sraką telewizje i wielkie wojny- kto jest ładniejszy na twarzy. Czy w tym mieście nie ma innych tematów???
P.S. Może macie coś ciekawszego?????????????????
Zablokowany