OTO TEN SUPER POLITYK! NAPOLEON NASZYCH CZASÓW!

Dla mnie to zwykły tchórz!
Jeśli okaże się, że Najmowicz, którego popierałem maczał w tym palce to przykro mi ale zagłosuję na lewaka.
Moderator: Jacek-P
Hmm a to ciekawe spostrzeżenie. Dlaczego nie bronicie p. Dąbrowskiego jeśli w stosunku do jego osoby kierowane są inwektywy? To, że na forum są takie a nie inne opinie, to jest wina tylko tego co się stało. Czy to było inteligentne posunięcie ze strony p. Brodiuka? Śmiem wątpić. Dla mnie to co pokazał przed kamerami, to była farsa i kpina z wyborców i ludzi, którzy popierali go oficjalnie p. Protas, p. min. Kwiatkowski. Nie tak zachowuje się człowiek poważny. Po uzyskaniu małej ilości głosów w wyborach na burmistrza mógł wycofać się 22 listopada, a wynik znał dokładnie i swoje szanse w II turze. Zrobił to wczoraj, dużo za późno, narażając miasto na brak stabilizacji wprowadzając chaos i niepotrzebne zamieszanie. Naraził Państwo na koszty, koszty druku kart do glosowania. Z tego tytułu nie poniesie żadnych kosztów finansowych, ale powinien liczyć się z kosztami moralnymi jakie go spotkają. A to już widać.chochlik pisze:moderatorze, znów dopuszczasz do paskudnego obmawiania człowieka
No coż, tego się spodziewałem. Sympatia przeważa. Czy widział Pan na tym forum jakikolwiek chamski wpis z mojej strony w stosunku do pana Dąbrowskiego, albo innego kandydata?Jacek-P pisze:Toledo i chochliku napiszę tak. Nie będę usuwał. W stosunku do wskazanych przez was wpisów byłaby to cenzura. A tej nie bębę stosował.
Więc dlaczego nie podjął tej decyzji w tygodniu po wyborach. Weź też pod uwagę, że na stanowisko starosty nie wybierali wyborcy tylko 13 radnych. To nie jest wola wyborców.toledo pisze:Przy niskich szansach w II turze wyborów na burmistrza, angażowanie się w tę batalię stało się bezcelowe.
Nic takiego nigdy nie napisałem, wskazałem jedynie, że stajesz w obronie czci jednej osoby, obrażanie innych ci nie przeszkadza.toledo pisze:w którym miejscu i czym obraziłem Dąbrowskiego (bo o nim pisałem)