Wyjazd na koncert U2 do Chorzowa
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Wyjazd na koncert U2 do Chorzowa
Czy ktoś z Ostródy lub okolic wybiera się na koncert U2 do Chorzowa? Pytam, bo szukam jednego miejsca w czyimś samochodzie. A może jest organizowany jakiś wyjazd grupowy (np. wynajętym busem) lub są chętni, by się skrzyknąć i taki wyjazd ewentualnie zorganizować?
- Mictlan
- początkujący
Re: Wyjazd na koncert U2 do Chorzowa
Jade wlasnym autem ale mam juz troje pasazerow. Jesli jednak ktos chcialby cos zorganizowac to zastanowimy sie nad takowa oferta wyjazdu wiekszym pojazdem....
-
- początkujący
Wyjazd jakimś busem byłby o tyle bardziej praktyczny, że w nosie masz kto i kiedy prowadzi samochód, bo jedna osoba - całym szacunkiem - nie da rady. Wiem to z własnego doświadczenia, bo wyjazd własnym samochodem na koncert w Chorzowie przećwiczyłem już 4 lata temu, też na U2 i teraz: "dziękuję bardzo". Mimo że było dwóch kierowców na zmianę, to i tak ze zmęczenia padaliśmy na pysk i prawdę mówiąc gdyby nie kawa i red bull'e pewnie nie obrócilibyśmy w obie strony bez noclegu. Tyle godzin bez snu plus szaleństwo na koncercie, to zbyt duże obciążenie dla organizmu. A co do kosztów wynajęcia busa, to się zorientuję, ale myślę że nie powinny być drastycznie wyższe niż w przypadku własnego samochodu. Zresztą przy całości wydatków, to chyba drobiazg. No i ta cena spokoju...
-
- początkujący
Aha, mam do sprzedania jeden bilet na chorzowski koncert U2. Cena nominalna (na bilecie), to 190 zł, a ja chcę za niego... 190 zł
To bilet na płytę... No, i może ktoś dorzucić na jakieś piwo, chociaż niekoniecznie. Dziwne, że sprzedaję bez zysku? Wcale nie. Po prostu mam jeden na zbyciu, a wiem jak ciężko było zdobyć bilety. Zresztą sam nie chciałbym być naciągniętym na dodatkowe koszty tylko dlatego, że jakiś cwaniak kupił naraz sześć sztuk i od razu wystawił na Allegro ze stuprocentowym narzutem. W razie co odbiór wyłącznie osobisty w Ostródzie. Chętnych proszę o informacje na maila m_kur@interia.pl