Olgierd D.

Moderator: Jacek-P

rocho
początkujący
początkujący
Gadu-Gadu: 0

Olgierd D.

Post autor: rocho »

Ostatnio w radio bzdury, albo jak wolicie mazury, w cyklu u pani miry pojawił się blok sportowy, ca mianowicie wice burmistrz, będąc na meczu komentuje mecze ze słóżbowej komórki, uwaga za 5.500 złotych, ciekawe kto płaci za połaczenia wykonane ze stadionu??
Czy Olgierd D., bo o nim mowa nie ma innych zajeć, czy nie powinien pozyskiwać srodki na cele społeczne, a on zabawia się we W. Szaranowicza, zabawia się za nasze pieniądze, a ciekawe kto jeszcze pąłci za Stronę Promocyjną Miasta w Gazecie Ostródzkiej i kto płaci za wywiadziki z Panią mirą, ???!!!
Całe szczęście ze powstaje nowa TV w TV multimedia, pojadą po panu, panie Olgierdzie D., niech się pan zaczyna obawiać, bo media z poza ostródy mogą ukazać pana przeszłość PRL i inne ciekawe tematy, np kto kiedyś kradł prąd, nie wiem czy to pan, ale kto wie czy nie pan??
Na dziś wystarczy, nastepny list w innym terminie...
gosc

Re: Olgierd D.

Post autor: gosc »

Multimedia będzie miala lokalny program. Pewnie będą go prowadzić dawni redaktorzy z Urzędu Miasta. No to będzie profesjonalnie i rzetelnie.
Vectra też ruszy niebawem ze swoim programem. Pikanterii doda pewnie fakt, że na 99% swój "skromny" nieoficjalny wkład będzie miał w ten program pan Olgierd D.
To dopiero będzie się działo.
jajcarz

Post autor: jajcarz »

będzie zapewne radosniej, będę widział kto naprawdę kogo bierze za łeb. W obu telewizjach popłynie wódeczka.
Anonymous

Re: Olgierd D.

Post autor: Anonymous »

gosc pisze:Multimedia będzie miala lokalny program. Pewnie będą go prowadzić dawni redaktorzy z Urzędu Miasta. No to będzie profesjonalnie i rzetelnie..
Uhhaa! Ale siem obsmialem: Profesjonalnie i rzetelnie!!!!!!!! Nie wiem co jest wieksza bzdura!!!

"nieoficjalny wkład będzie miał w ten program pan Olgierd D.
To dopiero będzie się działo"

No bedzie sie działo. Mam nadzieje ze nie bedzie wystepowal!!!
Zablokowany