są jeszcze ludzie którzy nie boją się ujawnić ... ps. ja też jestem na fotach a za wieśniare się nie uważam ...
Pff, na szczescie sa jeszcze skromni ludzie, którzy nie musza sie lansowac, ze siedza w barze i pija piwo.
długo mam nadzieję czekać nie będziesz musiał a i ja się w arafatce wybiorę ...
Zycze miłej imprezy w rytmie vavamuffin i ndk.
umieszczanie plakatu i info na forum jest zaproszeniem ... tak na przyszłość ...
Zaproszeniem ? chyba tylko z młyna, bo watpie aby głowny organizator(ten co to wymyslił) chciał was widziec.
no i co panie abc, jak zobaczysz moja facjate na tym "wyczesanym" gigu to pobijesz mnie?
Zobacze twoja facjate to umre ze smiechu, panie luzaku.Bede obserwowac z dala jak bedziesz podbijał do tych do których masz waty.
a moze spluniesz mi w twarz?
Ale sie uniosłes, szkoda mi sliny.
w ogole co maja moje foty do imprezy? widze ze brak argumenow zamieniasz na grozby i obelgi, no coz swiadczy to tylko o tym ze nie masz zbyt wiele do powiedzenia
Tak maja, bo gdzie kolwiek bys nie był zawsze musisz wstawic swoja tragiczna facjate.
Lubisz wychodzic jak zamuł na zdjeciach, lub pokazujac swoj szczery usmiech.Mam duzo do powiedzenia, bo nie lubie jak ktos krytykuje cos, czego jeszcze nie widział.Nie byłem na koncertach Miry, ale mysle ze mógł sie czegos nauczyc przez ten czas.
to jak Ty chcesz sie rozwijac skoro boli Cie to co napisalem?
Nie te okienko.
a co do tych arafatek to zalosne to bylo, no comment
A jednak boli, co,fakt widziałem cie na reggae, szkoda słow, masz juz sporo lat, a robisz totalna wioche, sorry mnie to bardzo bawi.Zachowujesz sie jakbys był panem tych wszystkich imprez, czujesz sie jak VIP, a tak na prawde jestes NIKIM wsród normalych ludzi.Poszukaj po bratnich arafaciarzy, zróbcie sobie klike i szukajcie wzajemnego wsparcia.
Widzisz, łatwo mówic krytyke przez forum, podejrzewam ze do nich w ogóle nie podejdziesz, skitraj sie gdzies w koncie i siedz, bo przeciez ta impreza nie ma prawa byc udana...