uważaj bo ktoś opacznie zrozumie "grać dla dzieciaczków" i znajdziesz sie na czarnej liście ostródzkiej antify

Moderator: Jacek-P
uważaj bo ktoś opacznie zrozumie "grać dla dzieciaczków" i znajdziesz sie na czarnej liście ostródzkiej antifyJohnny Fontane pisze:[quote="Sajmon:brawo:![]()
dla Izraela za gre dla dzieciaczkow, za zwrot kosztow dojazdu- postawa godna nasladowania
Respecta pisze:hej Paz
a propo Nazi
to kiedyś kiedyś Bushi był "nazi"
potem trzymał się z dresami
potem znowu cegła mu na pusty łeb upadła i znowu był "nazi"
a teraz to już nie wiem na jakim etapie się zawiesił xD
także jeszcze jakieś niedobitki gdzieś tam w świecie fruwają
fruwaki nie pospolite xD
Respecta pisze:hej Paz
a propo Nazi
fruwaki nie pospolite xD
Paź! ukrywalem sie i juz myslalem ze dobrze mi szlo ale zostalem zdemaskowany...Johny tez:P a co do podawania reki to spoko ... wystarczy uniesienie prawej dłoni w kierunku slonca na powitanie... kiedys Ci pokazePaz pisze:Respecta pisze:hej Paz
a propo Nazi
fruwaki nie pospolite xD
Bushi naziolem? No to ja pierwsze słysze! No ja tyle lat chlopaka znam i nic o tym nie wiedzialem![]()
Teraz mi wstyd!! Sorki Bushi ale z tego co pisze Respecta bede musial przestac Ci reke podawac
![]()
Nie wiem kim Ty koles jestes ale to tobie chyba jakas cegla na glowke spadla
wpisz sobie w google grafika "naziol" wyskoczy ci pełna charakterystykaPaz pisze: Bushi naziolem? No to ja pierwsze słysze! No ja tyle lat chlopaka znam i nic o tym nie wiedzialem![]()
Teraz mi wstyd!! Sorki Bushi ale z tego co pisze Respecta bede musial przestac Ci reke podawac
![]()
Nie wiem kim Ty koles jestes ale to tobie chyba jakas cegla na glowke spadla