ZAROBKI W OSTRODZIE!!
Moderator: Jacek-P
ZAROBKI W OSTRODZIE!!
No to ludziska niech kazdy sie tu anonimowo wypowie ile zarabia i za jaka prace 

- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Re: ZAROBKI W OSTRODZIE!!
Moja wypowiedź nie będzie anonimowa, więc się nie wypowiem 
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
..:: Jacek-P ::..
coś koło 14000 miesięcznie. Podp... lam innych. Pasi? 
coś około miliona, półtora zarabiam, dokładnie nie wiem, nie rozdrabniam sie na złotówki....

naprawdę wierzysz w to, że internet jest anonimowy i że ktos Ci się tu wyspowiada, ile zarabia i za co?
druga sprawa, co Cię to obchodzi?

a Ty co, kapuś ze skarbówki jesteś?pawel pisze:No to ludziska niech kazdy sie tu anonimowo wypowie ile zarabia i za jaka prace

naprawdę wierzysz w to, że internet jest anonimowy i że ktos Ci się tu wyspowiada, ile zarabia i za co?
druga sprawa, co Cię to obchodzi?
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
Skoro studiujesz to wychodze zalozenia ze jestes inteligentna.Ten watek na tym forum jest po to zeby jego uczestnicy mogli zbadac rynek pracy jaki obecnie wystepuje na terenie miasta.A ty nie powinnas palic tyle skretow i doszukiwac sie w kazdym agenta.Lepiej znajdz sobie prace..
łał... ale mi dowaliłes... chyba zaraz popuszcze ze strachu....pawel pisze:Skoro studiujesz to wychodze zalozenia ze jestes inteligentna.Ten watek na tym forum jest po to zeby jego uczestnicy mogli zbadac rynek pracy jaki obecnie wystepuje na terenie miasta.A ty nie powinnas palic tyle skretow i doszukiwac sie w kazdym agenta.Lepiej znajdz sobie prace..

a Ty jakbys był inteligentny, to byś wiedział, że na forum nie zbadasz rynku pracy.....
naprawdę liczysz na to, że ktoś Ci poda takie dane, jakich oczekujesz????????????
p.s. a poczucie humoru to Ty masz... skoro wspomniałeś o skrętach, to może sam sobie zapal na rozweselenie..........
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D