Pojedynek 2 stron internetowych.
Moderator: Jacek-P
Pojedynek 2 stron internetowych.
Prosze o odwiedzenie strony http://www.znw.pl i ocenienie, która ze stron bardziej sie Wam podoba, znw czy ostrodaonline.
Prosze o sprawiedliwa opinie.
Pozrawiam serdecznie
Prosze o sprawiedliwa opinie.
Pozrawiam serdecznie
Re: Pojedynek 2 stron internetowych.
znw.pl nestety będę szczery nie dorasta do pięt tego serwisu, przykro mi ale jeszcze dużo pracy przed tobą.
Robisz sobi jaja z poważnych ludzi .Ja akurat nie mam wagi ale ta strona i tak jest do bani ./ Twoja oczywiście/...
A co Ci sie nei podoba ? Jak zaczynasz mowic to mow konkretnie.... I nie wiem co jest takiego fajnego w ostrodaonline.pl ?
CZyzby Pan "szwejo" i "jon" to Pan Jacek Piech lub ktorys z jego kolegow z pracy ? bo tego sie nmozna spodziewac...
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Mariusz Kiersnowski napisał(a):
>
> CZyzby Pan "szwejo" i "jon" to Pan Jacek Piech lub ktorys z
> jego kolegow z pracy ? bo tego sie nmozna spodziewac...
bez komentarza
>
> CZyzby Pan "szwejo" i "jon" to Pan Jacek Piech lub ktorys z
> jego kolegow z pracy ? bo tego sie nmozna spodziewac...
bez komentarza
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
Strona znw jest świetna. Szczegolnie podoba mi sie czesc o czytnikach kodow kreskowych chociaz o internecie tez jest niezla!
Nie bardzo rozumiem co tu porównywać. To tak jakby ktoś chciał porównać wybory miss Ostródy z mistrzostwa powiatu w szchy. Co tu ma jedno do drugiego. To są dwie różne kategorie. Każda z tych stron ma swoich fanów i niech tak zostanie.
ale chodzi o szate graficzna, starannosc wykonania, szybkosc strony, itp. Pozdrawiam serdecznie
nic ciekawego, dobre wrażenie po wejściu na serwis dzięki grafice i nic więcej.
Widać kto jest sponsorem, znowu powiem że nic więcej
Uwazam ze strona znw jest bezkonkurencyjna. Swietna grafika, starannie wykonana, szybko sie laduje. Po prostyu same pozytywy. Szczxegolnie grafika jest swietnie wykonana i dobrana. Ostrodaonline moze sie jeszcze wiele nauczyc od doswiadczonych webmasterow!!!
Spotykają się dwa dzieciaki w piaskownicy i jeden mówi do drugiego: Moja łapatka do piasku jest lepsza od Twojej. A wcale nie -mówi drugi - bo moja łopatka ma "lepsą glafikę", bo jest zielona no i oczywiście szybciej się ładuje koparkę.
Czy dorośli mężczyźni tak się zachowują?
Panie Mariuszu Kiersnowski więcej powagi. Róbcie swoje a internauci sami to ocenią.
Bez przymuszania do oceny - to nie jest w dobrym stylu, no chyba, że ma nie być w dobrym stylu...
Czy dorośli mężczyźni tak się zachowują?
Panie Mariuszu Kiersnowski więcej powagi. Róbcie swoje a internauci sami to ocenią.
Bez przymuszania do oceny - to nie jest w dobrym stylu, no chyba, że ma nie być w dobrym stylu...
***Zaczne od minusow.
1)Cennik sprzetu podany jest w XLS- jesli nie posiadam excella to co?
2)Grafika. Grafik zaledwie zna podstawy (Photoshopa jak przypuszczam) poszarpane rogi. W 800x600 to musi byc tragedia.
3)Flash logo moze byc, ale te gify...
Text za bardzo pstrokaty.
***Teraz plusy.
1) Najwazniejsze ze strona b.szybko sie laduje.
2) Zawartosc strony nie jest zbyt obszerna wiec menu moze byc. Ktos kto wejdzie na strone napewno znajdzie to czego szuka.
Powodzenia Mariusz. Domyslam sie ze to Twoja pierwsza strona.
1)Cennik sprzetu podany jest w XLS- jesli nie posiadam excella to co?
2)Grafika. Grafik zaledwie zna podstawy (Photoshopa jak przypuszczam) poszarpane rogi. W 800x600 to musi byc tragedia.
3)Flash logo moze byc, ale te gify...
Text za bardzo pstrokaty.
***Teraz plusy.
1) Najwazniejsze ze strona b.szybko sie laduje.
2) Zawartosc strony nie jest zbyt obszerna wiec menu moze byc. Ktos kto wejdzie na strone napewno znajdzie to czego szuka.
Powodzenia Mariusz. Domyslam sie ze to Twoja pierwsza strona.
- Klapaucjusz
- początkujący
Zapowiada sie pojedynek 3 stron internetowych. O stronie http://www.infomazury.pl pisze Gazeta Ostrodzka. Ale czy autor strony czytuje prase?
Klapaucjusz
Otóz nei miałem okazji czytać, ale byłbym wdzięczny za przesłanie tego reportazu badz tresci.
http://www.infomazury.pl - Takowa strona przeciez nie istnieje juz.
Najpierw była totalnym plagiatem a teraz widocznie została zlikwidowana przez providera.
Najpierw była totalnym plagiatem a teraz widocznie została zlikwidowana przez providera.
- Klapaucjusz
- początkujący
Tak to jest jak sie cos wie ale nie do konca a pisze artykuly. To co tam bylo napisane to kompletna bzdura. Ale coz. Pan Piech nie znal wszystkich szczegółów.
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Kompletną bzdurą jest to co pan pisze. Nie miałem nic wspólnego z tym artykułem i nie jestem jego autorem. Więc zamin znowu pan zacznie podawać moje nazwisko niech pan dokładnie sprawdzi.
_____Pozdrawiam____
Ja nie powiedziałem, że Pan jest autorem tego artykułu, ale tylko Pan w całej myslał, że właścicielem infomazury.pl jest pewne Ostródzkie stowarzyszenie. A To nie do końca tak. Był Pan bliski sukcesu, jednak kogoś obraził. Poza tym autorem tej strony jestem ja, a w umowie o wspolpracy mam nastepujacy wpis:
"§3
1. Zleceniobiorca nie ponosi odpowiedzialności za treści informacyjne zamieszczone na serwisie infomazury.pl
2. Treści nie mogą być sprzeczne z prawem lub zasadami współżycia społecznego.
3. Zleceniobiorca może odmówić zamieszczenia treści, jeżeli jej treść lub forma narusza ogólnie stosowane normy moralne lub zasady współżycia społecznego. W takich przypadkach strony mogą ustalić inną treść lub formę ogłoszenia lub reklamy.
4. 4. Zleceniodawca zobowiązuję się do dostarczania materiałów Zleceniobiorcy nie naruszających praw osób trzecich.
"§3
1. Zleceniobiorca nie ponosi odpowiedzialności za treści informacyjne zamieszczone na serwisie infomazury.pl
2. Treści nie mogą być sprzeczne z prawem lub zasadami współżycia społecznego.
3. Zleceniobiorca może odmówić zamieszczenia treści, jeżeli jej treść lub forma narusza ogólnie stosowane normy moralne lub zasady współżycia społecznego. W takich przypadkach strony mogą ustalić inną treść lub formę ogłoszenia lub reklamy.
4. 4. Zleceniodawca zobowiązuję się do dostarczania materiałów Zleceniobiorcy nie naruszających praw osób trzecich.
Szczególnie ciekawy jest pkt 4 gdzie mowa jest o materiałach nie naruszajacych praw osób trzecich.
Pan Kiersnowski widocznie nie doczytał owego pkt. i skopiował z kilku stron wygląd a także zawartosć i umieścił na stronie infomazury.pl uważajac to za swoje dzieło. TOTALNY PLAGIAT. WSTYD PANIE KIERSNOWSKI!!!
Pan Kiersnowski widocznie nie doczytał owego pkt. i skopiował z kilku stron wygląd a także zawartosć i umieścił na stronie infomazury.pl uważajac to za swoje dzieło. TOTALNY PLAGIAT. WSTYD PANIE KIERSNOWSKI!!!
To jest fragment umowy miedzy mną, a własciecielem infomazury.pl, a ja w tym przypadku ja jestem zleceniobiorca, wiec wstyd, bo Pan chyba nie umie czytac ze zrozumieniem.a grafike i układ strony dostałem wlasnie od wydawcy, wiec chyab sprawa jest jasna kto naruszyl przepisy.
- Klapaucjusz
- początkujący