Moderator: Jacek-P
zapewne mieszkać.konopka pisze: Co ten ksiadz zamierza tam robić?
tak, prawdą jest to co mówi toledo.konopka pisze:Na moje "oko" jest tam ok 1000 m2 powierzchni. Fajnie zamierza mieszkać ksiądz, który z zalożenia powinien życ skromnie.
Zakładam, że prawdą jest to co mówi Toledo.
konopka pisze:Studentko!
Będę się wypowiadał nawet na tematy o których nie mam pojecia, tak jak ty prawda? Tylko nie bedę robił z siebie zniewiesciałego idioty.
Sceptyku!
Co ma J do kościoła? J ma kasę bo na nią pracuje i stac go na inwestycje, a skąd ma kasę ksiądz? Dostał od wiernych? Nie mam nic przeciwko powstawaniu nowych, swietnie wyposażonych obiektów sportowych, nie mam też nic przeciwko temu, że robi to ksiądz. Wcale nie widze w tym nic podejrzanego. Napisałem tak?
Choc tak naprawdę najwieksza mafia w Polsce to czarna mafia z oligarchą Don Rydzykiem na czele.
Ten jak ten, ale ten kościół jak mówią to zasługa młodego poprzednika,konopka pisze:Co ten ksiadz zamierza tam robić?
nie ma to jak ploteczkiHenryk G. pisze:księża potrafią dobrze to jak i w innych profesjach to tylko ludzie .
faktycznie nie ma co się denerwowaćHenryk G. pisze:A ja chciałem jedynie pokazać że w naszym miasteczku może coś powstać...... Szkoda czasu na spory tu każde z Was ma swoje racje.
Z tym się licz na każdym forum.Henryk G. pisze:To prawda , że ze wszystkim nie musimy się zgadzać ale są pewne granice przyzwoitości, których nie powinniśmy przekraczać
Może faktycznie warto spróbować przejść na to drugie forum ostroda.jun.pl tam jest co prawda mniej tematów ale może nieco więcej pozytywów. Te plotki nikomu nie służą i nikomu nie są potrzebne, zamiast łączyć dzielą i tak to właśnie jest w Ostródzie od wielu lat, dla niektórych im jest gorzej tym lepiej.To prawda , że ze wszystkim nie musimy się zgadzać ale są pewne granice przyzwoitości, których nie powinniśmy przekraczać
konopka to facet? łał...konopka pisze:Studentko!
Będę się wypowiadał na nawet na tematy o których nie mam pojecia, tak jak ty prawda? Tylko nie bedę robił z siebie zniewiesciałego idioty.
Myślisz, że jestem na tym forum od wczoraj? Jestem tu od dawna i bzdety pisane przez ciebie dobrze znam. Nie sil sie na orygilalność, "drętwa dupa" jesteś. Najlepszego w nowym roku!studentka pisze:konopka to facet? łał...konopka pisze:Studentko!
Będę się wypowiadał na nawet na tematy o których nie mam pojecia, tak jak ty prawda? Tylko nie bedę robił z siebie zniewiesciałego idioty.
w przeciwieństwie do Ciebie, ja mam pojecie o ty, o czym pisze.
konopka pisze:
Myślisz, że jestem na tym forum od wczoraj? Jestem tu od dawna i bzdety pisane przez ciebie dobrze znam. Nie sil sie na orygilalność, "drętwa dupa" jesteś. Najlepszego w nowym roku!
no moze przy Nowym Roku nie wypada, ale jak mi ktos z czyms takim wyskakuje to sorry.sceptyk pisze:Studentko, nie irytuj sięSzczęśliwego Nowego Roku
![]()
![]()
bo moje słowa mają moc sprawczą... uuuuu... bój sieeeeeeee!!!sceptyk pisze:Cholera, bez Soplicy - Jacka, też się napiłem. Masz na mnie zły wpływ studentko - co powiesz, robię.Przez Ciebie wpadnę w alkoholizm