1. albo skręcasz w uliczke przy telekomunikacji i wyjeżdżasz za barem "akwarium" a dalej to już normalnie (tylko nie wiem czy da rade tak)
2. albo przejeżdżasz przez środkowy przejazd, skrecasz w lewo i prosto Słowackiego na dworzec.
Moderator: Jacek-P
za akwarium jest prywatna posesja czasami brama jest otwarta wtedykaczor pisze:1. albo skręcasz w uliczke przy telekomunikacji i wyjeżdżasz za barem "akwarium" a dalej to już normalnie (tylko nie wiem czy da rade tak)
można jeszcze inaczej przez środkowy przejazd w prawo do 3-go przejazdukaczor pisze:2. albo przejeżdżasz przez środkowy przejazd, skrecasz w lewo i prosto Słowackiego na dworzec.
no to co z tegokaczor pytanie zadane przez martini to najprawdopodobniej prowokacja![]()
A ja wam powiem że J.Pawła II x Czarnieckiego mogło zostać tak jak było a tylko przejazd zmienić!DarioLee pisze:Hmm to tego nie bardzo kumam. Po co synchronizowac z zamykaniem szlabanów skoro jak beda zamkniete to i tak bedzie mozna spokojnie wyjechac z Jana Pawla w prawoBo w lewo to pewnie bedzie juz kolejka i nie bedzie miejsca zeby sie ustawic. Wg mnie to swiatla powinny dzialac normalnie albo byc pod nadzorem kamer i zmieniac sie jak utworzy sie spora kolejka dla skrecajacych w Jana Pawla i wyjezdzajacych z Jana Pawla. A jak ma to byc synchronizacja ze szlabanami to chyba nie bardzo te swiatla sa potrzebne.