Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Teraz dobre pytanie, czy w Wiadomosciach wazniejsi byli radni, czy ludzie ze szpitala? Poza tym dziennikarze starali sie przekazywac najswiezsze fakty nie tylko ze strony zarzadu czy ordynatorow szpitala, ale i rowniez stanowisko starosty. Krotko mowiac TVO starala byc neutralna i zadna ze stron wypowiedz nie przewazala. Gdyby TVO relacjonowala tylko i wylacznie stanowisko szpitala, bylaby nieobektywna.
Moze i meczace, ale widz pozna prawdziwe oblicze radnych, dla niego nie sa wazne suche fakty, lecz prawda, co sie dzieje na sesjach. I poza tym moze brakuje redaktorow, dziennikarzy i w tym tkwi problem? Wiec skoro wiesz gdzie jest bolaczka, moze zglosisz swoja kandydature do pracy? Caly czas leci plansza, ze poszukuja ludzi.
Pozdrawiam.
niema złych pytań. Ale ono trochę nie o tym o czym pisałem. To co przytoczyłem właśnie nie świadczy o neutralności. Nie wnikam w możliwości kadrowe,
Dziękuję za zaproszenie, ale oni nie byliby w stanie spełnic moich życzeń finansowych. Mam zbyt dobrą pracę. chociaż męcza mnie rozjazdy.
pozdrawiam.
Sceptyku, dajesz mi wciry za upierdliwość. Ja to nazywam dociekaniem, chociaz Twoje określenie jest nośniejsze.
Może masz rację. Tu w Ostródzie każdy był już ułożony, a wybory wywróciły poszwę na druga stronę i co po niektórzy nie mogą wyść ze starych torów.
Może masz rację, że nasiadam na TVO, ale wierz mi nic nie mam do tych ludzi, może nawet starają się być rzetelni, tylko im to nie wychodzi. Może więc wyjdzie, czego tym młodym ludziom życzę.
Ale....... To nie oni tam rządzą i nie oni mają wpływy.........
Może wraz z odśłanianiem brudów i to sie zmieni. Łącznie z umoczoną GO. Jestem idealistą.....
Consensus, w dyskusji oznacza jej koniec. Czyli jest nievbezpieczny. W tym przypadku, na szczęście dla dyskusji, consensus to tylko zgoda na prawdziwośc banału: czas pokaże.
Czas, czas wszystko zmienia.... A mnie - niestety - tylko fizycznie....
Studentko znowu nawracasz na egzystencjonalne tematy. Za młodaś. O zyciu myśl, a nie o wieczności. Chyba, że chcesz być sławną pisarką abo poetką..... Ale i tak może się jakiś Giertych trafić i po wieczności.
Mimo wszystko wierz bardziej doświadczonemu: zachowanie równowagi jest trudne, a lekkie jedynie zachwianie powoduje, że albo wali sie buziulką o ziem, albo wzlatuje w kosmos, jak zbyt napompowany balon. Oba zdarzenia są bolesne i żadnego z nich Ci nie życzę.
oj
nie zawsze wszystko musi wyglądać tak drastycznie
młodzieńczy zapał do zmieniania świata itp. mam już za sobą
balon polatał i wylądował bez większych uszkodzeń dla siebie i otoczenia
wlasnie to ze wystawiasz o Sobie piekne podsumowanie -pisanie dla pisania to juz moze ksiazke napiszesz a z Toledo to proponuje GG przynajmiej kiedy Was to nie nosi "Wladek" jest spokój
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.