Jak powiedział Wielki W.
Moderator: Jacek-P
Racja racja racja.
A z tym zarabianiem na emerytury to niezły dżołk kiedyś miałam.
Ide sobie na dworzec zachodni w olsztynie, zimno jest jak nie wiem, wiatr pizdzi ostro a ja bez czapki.
Pod sklepem stoi żulik, ja tak ide ide i nagle słyszę:
" Eee, tak zimno, a bez czapli idzie?! Założy czapke bo sie przeziebi i umrze i kto na moją emeryturę zarobi?!?!"
Taa, jak widać żyję, mam się dobrze i jestem gotowa przacować na Wasze emeytury!!!

A z tym zarabianiem na emerytury to niezły dżołk kiedyś miałam.
Ide sobie na dworzec zachodni w olsztynie, zimno jest jak nie wiem, wiatr pizdzi ostro a ja bez czapki.
Pod sklepem stoi żulik, ja tak ide ide i nagle słyszę:
" Eee, tak zimno, a bez czapli idzie?! Założy czapke bo sie przeziebi i umrze i kto na moją emeryturę zarobi?!?!"
Taa, jak widać żyję, mam się dobrze i jestem gotowa przacować na Wasze emeytury!!!
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
- Tytus Andronikus
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 997
- Kontakt:
hahahaah
Nie pekaj nie jestes zla Annar to ze wokól sa esbecy ubecy kapusie TW i OSI i inni popaprancy to nic sa jeszcze PZPR uciwi i ludzie lewicy skromni (czytaj Antochowski) jest wielu byluch dzialaczy PRON wielu w imie zasad kapowalo kapuje i bedzie kapowac ale nie panikuj do puty nic zlego nie robisz to jest o OK sa nawet dzialecze Solidarnosci dla którch tylko kasa po czasie sie wazna zrobila lej na nich wszystkich Annar