Z lektury postów widzę, że większość forumowiczów ogranicza się do poziomu lektury tzw. tabloidalnej. A chcę poinformować że Żegluga Ostródzka otrzymała godło promocyjne "Teraz Polska". To tak dla informacji.
Wiem, że dla wielu jest to bolesne i tragiczne. Bo ktoś ocenił miasto Ostródę pozytywnie, mającą COŚ, czym można pochwalić się w kraju i na świecie.
A może też to był przekręt?
Teraz Polska
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
Teraz Polska
Nie ma niewinnych, są źle podsłuchani!!
zaraz a dlaczego nagrode odebrał pan burmistrz, bo co? bo miasto jest tylko właścicielem Żeglugi? Gdyby nie śp. Waldek Nalewajko to burmistrz mógłby sobie odebierać...
Cały sukces zeglugi ostródzkiej to tylko i wyłącznie sukces śp. Waldka - a teraz ktoś przypisuje sobie jego dokonania.
Nagrodę powinien odebrać Stasiu Bieliński jako obecny dyrektor i długoletni Zastępca Burmistrza - to on kilkukrotnie osobiście jako wiceburmistrz promował Kanał przeciągając linę na kanale z prezydentem Elbląga, czego nie zrobił Nosewicz.
Teraz Polska - dla Ostródy tak! ale nie dla tych co sobie przypisują zasługi innych
Cały sukces zeglugi ostródzkiej to tylko i wyłącznie sukces śp. Waldka - a teraz ktoś przypisuje sobie jego dokonania.
Nagrodę powinien odebrać Stasiu Bieliński jako obecny dyrektor i długoletni Zastępca Burmistrza - to on kilkukrotnie osobiście jako wiceburmistrz promował Kanał przeciągając linę na kanale z prezydentem Elbląga, czego nie zrobił Nosewicz.
Teraz Polska - dla Ostródy tak! ale nie dla tych co sobie przypisują zasługi innych
-
- początkujący
A czy ktoś neguje zasługi Waldka Nalewajko? Czy obecny burmistrz przypisywał sobie i tylko sobie ten sukces ? Nie słyszałem takich informacji.
A dlaczego nie odebrał tej nagrody Stanisław Bieliński ? Nie wiem. Wystarczy o to spytać zainteresowanego. A z drugiej strony gdyby Nosewicz nie ufał Bielińskiemu to nie zrobiłby z niego dyrektora.
Kolego "Japa" trochę pokory i szacunku dla innych. Z tego co wiem to min. Olo Dąbrowski wkładał dużo pracy w promocję Kanału. Trzeba mu to przyznać. Wiem że to niektórych zaboli, ale trzeba czasami, panie "Japa" być uczciwym. Czasami,raz na jakiś czas , albo zamilczeć.........
A dlaczego nie odebrał tej nagrody Stanisław Bieliński ? Nie wiem. Wystarczy o to spytać zainteresowanego. A z drugiej strony gdyby Nosewicz nie ufał Bielińskiemu to nie zrobiłby z niego dyrektora.
Kolego "Japa" trochę pokory i szacunku dla innych. Z tego co wiem to min. Olo Dąbrowski wkładał dużo pracy w promocję Kanału. Trzeba mu to przyznać. Wiem że to niektórych zaboli, ale trzeba czasami, panie "Japa" być uczciwym. Czasami,raz na jakiś czas , albo zamilczeć.........
Nie ma niewinnych, są źle podsłuchani!!
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
.
a czemu ja nie odbierałem tej nagrody?
aaa no tak nie jestem burmistrzem a mam z kanalem tyle samo wspolnego co on.
aaa no tak nie jestem burmistrzem a mam z kanalem tyle samo wspolnego co on.
Straight Edge - Bo Życie Jest Tylko Jedno I Należy Je Szanować
Arkę wybudowani amatorzy a Titanica profesjonaliści.
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=97937
Arkę wybudowani amatorzy a Titanica profesjonaliści.
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=97937
Każde uznanie ostródzkich dokonań cieszy. A kto odebrał tytuł to juz naprawdę małe piwo. Faktem jest, że jest to tytuł dla przedsiębiorstwa, a nie urzędu miejskiego. Burmistrz chciał sie pokazać, to się pokazał. A dla firmy i jej ludzi od śp. Nalewajko (znałem go i był to człoweik na poziomie) po majtka BRAWA.