orange music cafe

Moderator: Jacek-P

oskar

Re: orange music cafe

Post autor: oskar »

NO CÓŻ MOI MILI MŁODZI!! PUBOWICZE ORANGE SZCZERZE POWIEM NIE NALEŻY DO NAJLEPSZYCH MIEJSC W NASZYM PIEKNYM MIEŚCIE A LOKAL TEN MIEWAŁ CZASY ŚWIETNOŚCI ALE NAZWA BYŁA INNA BARMANI!!! :) I PRZEDE WSZYSTKIM LUDZIE CZYLI KLIENCI OD ZAWSZE PRZYCHODZIŁA TAM MŁODZIEŻ TYLKO TERAZ SA TO TZW.KARKI OD ZAWSZE LUDZIE PALILI TAM TRAWKE ALE ŻEBY OD RAZU MÓWIĆ ZE BYŁ TO LOKAL ĆPUNÓW WIĘCEJ TOLERANCJI !!!! NIEKTÓRZY WOLA WYPIĆ PIWO INNI WOLA ZAPALIĆ NIE NALEZY SIE TAK OBURZAĆ!!!!! AREK OD ZAWSZE BYŁ ZŁOTÓWĄ ALE OD ZAWSZE PRZYMYKAŁ OKO NA "RÓŻNE SPRAWY" :*) JEST WPORZO MIMO ZE CENY PIWA PODNIÓSŁ JAKOS CHŁOPAK MUSI ZAROBIĆ NA RODZINĘ
GŁOWNY PROBLEM TYCZY SIE OCHRONY KTÓRA WPUSZCZA SWOICH ZNAJOMKÓW A SKUTKI SAMI WIECIE JAKIE SĄ
POZDRAWIAM BYŁA STAŁA PAMIETAJĄCA CZASY "CZYŻYKA" ZA BAREM KLIENTKA PIWOSZA (NIE MYLIĆ BROŃ BORZE Z ORANGEM!!!)
momi

Niebieski organizer

Post autor: momi »

w piatek 9 maja wieczorem w Orange Cafe zgubilem albo sie komus spodobal moj niebieski organizer
H... w kase ale dokumenty i organizer sa dosc wazne dla mnie
dokumnety jeszcze odtworze ale adresy wizytowki i terminy sa raczej nie do odtworzenia
wiec jezeli jescze w naszej mlodziezy zostalotroche uczciwosci to sprobujcie jakos zwrocic to mi
albo dokumenty wrzuccie do skrzynki poczztowej to do mnie dotra
wyciskarka

Post autor: wyciskarka »

od kiedy sebo nie pracuje i dlaczego?Sorki ale teraz jestem poza Ostroda i przezylamm szokmjak sie dowiedzialam-a co z Pawlem?Poza tym same opinie na temat orenzady mi wystarcza i na pewno do tak plytkiej knajpy sie nie wybiore!
wyciskarka

Post autor: wyciskarka »

Swieta prawda diabelku-PIWOSZ ZAWSZE BEDZIE GORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Siwy

Post autor: Siwy »

Ja na Twoim miejscu nie kontaktowałbym się ze światem nawet za pomocą internetu.
Zablokowany