La Luna - co to za dziwoląg?
Moderator: Jacek-P
La Luna - co to za dziwoląg?
Moi drodzy, ponieważ Ostródę odwiedzam jedynie okazjonalnie przejazdem w drodze do Torunia, czas wolny spędzam w okolicy waszego pięknego jeziora. I tak było również i wczoraj. Ponieważ było pięknie i słonecznie z mężem usiedliśmy sobie w ogródku La Luny z zamysłem wypicia kawy. Po 10 minutach czekania (stolik był na samym środku ogródka więc trudno był nas nei zauważyć) mąż zapytał krzątającej się (jednej z dwóch) kelnerki (?) czy możemy złożyć zamówienie. W odpowiedzi usłyszał komunistyczne, pretensjonalen "ZARAZ!!!" - ale to nie koniec ... wstaliśmy zatem od stolika - bo kolejne 10-cio minutowe "ZARAZ" wcale nas nie satysfakcjonowało ... Ja chcąc upenić się, że to tylko wiatr w uszach zrobił nam niemiłego psikusa udałam się do środka knajpki w celu wyjaśnienia sprawy z kierownikiem. Ten ukazał się w drzwiach (chyba to była kuchnia albo zaplecze), i kiedy zaczęłam mówić, że właśnie zostałam bardzo niemiło potraktowana, i że dość dużo czasu straciłam, usłyszłam "Nie mam czasu na takie głupoty, do widzenia!" i trzasnięcie drzwiami ... No cóż w tzw. między czasie ktoś kłócił się jeszcze o nie podanie o czasie obiadu, a ktoś inny zamiast karkówki dostał schab... Hmmm przykro mi, że La Launa nie wypadła zbyt zachęcająco, i wiem, że nie jest to od was zależne, ale jak to bywa z tego typu doświadczeniami ... na pewno moi znajomi dowiedzą się o tej knajpie .. cóż takie jest prawo rynku, na antyreklamę nei trzeba długo pracować 

-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 5410714
- Kontakt:
...
Post "turystów" zajechał konkurencją
Mam nadzieję ze tak nie jest i że "turuści" to nie przedstawiciele konkurencyjnej knajpki
pozdrawiam
kilka lat temu chcialem kupic w tej spelunce jakies wegetarianskie zarcie po tamtej prubie postanowilem sobie ze moja noga tam nie postanie wiecej hehe no i z konkurencji napewno nie ejstem pozdro dla kumatych elo
pro life- bo największym grzechem jest mordowanie dzieci
vegan- bo nasze życie nie pozwala na to abyśmy niszczyli życie innych istot i naszej planety
straight edge- bo życie jest tylko jedno i należy je szanować
vegan- bo nasze życie nie pozwala na to abyśmy niszczyli życie innych istot i naszej planety
straight edge- bo życie jest tylko jedno i należy je szanować
-
- początkujący
Co wy wiecie dzieci o la lunie!!

To dziwne, bo zawsze byłem zadowolony z obsługi w La Lunie. Może cos się zmieniło, bo ostatnio byłem tam,,,,...... z rok temu. Lubiłem La Lunę za normalność. Tam nie było prostaków, którzy podjeżdżali nad jeziorko przyszpanować swoimi podtuningowanymi golfami i starymi beemkami ( vide. sąsiedni Columb ) tylko neutralna klientela 
Zawsze myslałem, że właścicielem La Luny jest ktoś inny, a tu dowiaduje się, że moja ulubiona knajpka jest w łapach Sławka
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zacząć rozglądać sie za innym lokalem ...
Zawsze myslałem, że właścicielem La Luny jest ktoś inny, a tu dowiaduje się, że moja ulubiona knajpka jest w łapach Sławka

No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zacząć rozglądać sie za innym lokalem ...
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
powinnaś zmienić swój nick na La Luna wtedy by pasowalostudentka pisze:La Luna to porażkaa!!!
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
co do tej knajpki... co wy k*rwa pieprzycie?! popieram przedmówce
co do mariaszka.... MOZE CHODZI CI O TEGO MARIASZKA KOLO 16-STKI? TO BY SIE ZGADZALO... SAM JESTES MALO KUMATY ZNAM TYCH KELNEROW OSOBISCIE A JAK SIE ZAPIERDALA PRZED 6 GODZIN TO TRODNO BYC PRZYTOMNYM POD KONIEC ZMIANY
Straight Edge - Bo Życie Jest Tylko Jedno I Należy Je Szanować
Arkę wybudowani amatorzy a Titanica profesjonaliści.
http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=97937
-
- początkujący
i kto to mowi,studĘtko.
może nie zauważyłaś,ale 90% Twoich postów jest głupimi,mało sensownymi i obiektywnymi komentarzami.więc jeżeli ktoś ma się nie udzielać,to Ty.
może nie zauważyłaś,ale 90% Twoich postów jest głupimi,mało sensownymi i obiektywnymi komentarzami.więc jeżeli ktoś ma się nie udzielać,to Ty.
W ustach mamy granaty co moga nam wypalić
Powiedźcie ludzie jesteście gotowi?
Zimne nerwy a serca jak prodiż?
Duże dzieciaki mali chuligani?
Granaty w ustach mogą nam wypalić?
Powiedźcie ludzie jesteście gotowi?
Zimne nerwy a serca jak prodiż?
Duże dzieciaki mali chuligani?
Granaty w ustach mogą nam wypalić?
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
.
ale ona studętki nie obraziła, ona stwierdziła tylko fakt, bo faktem jest, że większość tego co pisze setna dętka to szum, w stylu "tak, zgadzam sie" "super" itd... nie ma w tym nic treściwego i to kole w oczy, ja wyrażam swoją opinię
nie biore przykładu z setnej dętki i nie pisze w stylu "zgadzam się" tylko mówie co mnie boli...
Wiesz, jakoś tak się dziwnie składa, ze o Tobie można powiedzieć to samo...yourheadlights pisze:i kto to mowi,studĘtko.

Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
Re: .
Jak Cię kole w oczy, to już twój problem..Może do okulisty sie udaj....SoundTrack pisze:ale ona studętki nie obraziła, ona stwierdziła tylko fakt, bo faktem jest, że większość tego co pisze setna dętka to szum, w stylu "tak, zgadzam sie" "super" itd... nie ma w tym nic treściwego i to kole w oczy, ja wyrażam swoją opinięnie biore przykładu z setnej dętki i nie pisze w stylu "zgadzam się" tylko mówie co mnie boli...
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
nie mogłaś tego zamiescic w 1 poscie? to jest tak zwany SPAM i o tym właśnie mówimy cały czas, dajesz nam dowody sama nie musze nawet ich szukac
TAK KOLE MNIE TO W OCZY ale bardziej jak sól a nie wada wzroku, znasz to przysłowie że "cos jest solą w oku"? jezeli uważasz że powinno sie z tym isc do okulisty to BRAWO
a pozatym jezeli czujesz się setną sętką, bo piszesz jakby to Ciebie sie tyczyło to widać masz niskie poczucie wartości xD
a pozatym jezeli czujesz się setną sętką, bo piszesz jakby to Ciebie sie tyczyło to widać masz niskie poczucie wartości xD
- Johnny Fontane
- średnio gadatliwy
- Kontakt:
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
tak przyznaję Ci to, "studętka" to twój wytwór
z moją pomocą trochę się rozsławiła i zrobiła bardziej popularna co jak na setną dętkę jest dużym osiągnięciem i powinna być zadowolona
może wkrótce będziemy ja nazywać 99 dętką
skoczy w rankingu dziurawych dętek xD
-
- początkujący