Czy ktos z was gra na automatach do gier ?
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Mnie zastanawia czy dużo osób z Ostródy gra na maszynach o niskiej zawartości wygranej produkowanych przez firmę "FORTUNA"? Napiszcie co myślicie o graniu na takich maszynach ?
Bóg dał Ci ciało teraz buduj z niego zbroje....
-
- początkujący
Mnie zastanawia czy dużo osób z Ostródy gra na maszynach o niskiej zawartości wygranej produkowanych przez firmę "FORTUNA"? Napiszcie co myślicie o graniu na takich maszynach ?
-
- początkujący
-
- początkujący
hehe studentka mozna wiedziec gdzie studniujesz bo mam 2 siostry które studiuji i moze znasz jedna z nich
:D Debilizmem sie nazywa to jak sie wrzuca cała wyplate a potem sie od kogos porzycza i znowu idzie sie grac i cały miesiac siedziec na głodnego i nie oplacic rachunków to jest klasyczny debilizm
-
- początkujący
-
- początkujący
-
- początkujący
Mnie nie chodziło o uzależnienie. To rzeczywiście jest wielka tragedia, masz rację..sceptyk pisze:uzależnienie od hazardu, to nie debilizm, to bardzo ciężka i trudna do wyleczenia choroba. znam kilkoro młodych ludzi, którzy przez ten niby niewinny nałóg wpędzili w kłopoty rodzinę- finansowe kłopoty. Terapia, bardzo trudna, rzadko jest skuteczna
Mnie chodziło o sam fakt, o hazard jako zjawisko, jako coś co ludzi pociąga i fascynuje..Dać się w to wciągnąć do tego stopnia, żeby się uzależnić, to dla mnie jest debilizm.
Ale każdy robi co chce, żeby nie było że jestem moherowy beret i nienawidze ludzi, jak mi to ostatnio zarzucono..
Dobra, bo znowu nie na temat..
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
OSTRreprezentant pisze:i o wszystkich kościołach tez zapomniałeś ja tam co niedziele wrzucam pieniądze i ani razu jeszcze nie wygrałem
No no kolego, całkiem dobry dżołk!!!!
Hmmm...może kiedyś uśmiechnie się do Ciebie szczęście i wygrasz zawartość niedzielnej tacy, kto wie???
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
-
- początkujący
-
- początkujący
-
- rozkręcający się
Kiedyś niestety bawiłem się w to badziewie z kumplami. Doszliśmy do tego że grało się długo a co za tym idzie zostawiało się sporo kasy. Oczywiście niekiedy się też sporo wygrało ale w ogólnym rozrachunku nie sądzę aby ktoś mógł być na plusie. Myślę że taka maszynka może przeciętnie ze 100 zł oddać około 20. Na szczęście udało mi się to rzucić i nie wracam do hazardu. Nawet w STS itp. nie gram-obsatawiam na sucho 

-
- początkujący
Automaty do gry wygrywają kasę dla właściciela, inaczej by ich nie było, albo gralibysmy dla żetonowej satysfakcji. interes jest na tyle dochodowy, że najazdy na tzw. salony konkurencyjnych (nazwijmy to "firm") do rzadkości n ie należą, o czym prasa (nie mylić jej z GO) od czasu do czasu donosi. Ale ten interes to także łatwa "pralnia" brudnego szmalu. Lewy pieniądz opodatkowany dzięki "wsypaniu" do automatu staje się legalnym dochodem, który juz bezpiecznie można zainwestować np. w kupno gruntów czy obiektów. I tak też rośnie nam klasa biznes.
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
Re: Czy ktos z was gra na automatach do gier ?
kto chce to gra,OSTRreprezentant pisze:Mnie zastanawia czy dużo osób z Ostródy gra na maszynach o niskiej zawartości wygranej produkowanych przez firmę "FORTUNA"? Napiszcie co myślicie o graniu na takich maszynach ?
poszedłem sobie na pizze zagrałem raz i miałem 3 pizze do przodu
Re: Czy ktos z was gra na automatach do gier ?
a potem haftowałem 5 pizz do tyłuRobertP pisze:kto chce to gra,OSTRreprezentant pisze:Mnie zastanawia czy dużo osób z Ostródy gra na maszynach o niskiej zawartości wygranej produkowanych przez firmę "FORTUNA"? Napiszcie co myślicie o graniu na takich maszynach ?
poszedłem sobie na pizze zagrałem raz i miałem 3 pizze do przodu![]()