środki unijne pozyskane przez burmistrza

Moderator: Jacek-P

japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

środki unijne pozyskane przez burmistrza

Post autor: japa »

przegladałem właśnie BIP ostródzki i znalazłem zakładkę pn. środki unijne. Otworzyłem ją i.... no, naprawdę imponujące!!! Jest się czym pochwalić
poniżej link - polecam każdemu:
http://www.bipostroda.24.pl/modules.php ... s&secid=43
jaś wędrowniczek
rozkręcający się
rozkręcający się

Post autor: jaś wędrowniczek »

Coś ci się japa chyba popier...
japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

jasiu coś taki nerwowy? nic mi się nie popier... - :lol: takie oto Ostróda ma sukcesy w środkach unijnych. w BIPie w zakładce środki unijne... nic nie ma.
jaś wędrowniczek
rozkręcający się
rozkręcający się

Ja nie jestem nerwowy. Tyle tylko, że... takiej zakładki w BIP-ie nie ma. A może ja źle szukam? Znalazłem za to info na temat środków unijnych na stronie głównej serwisu http://www.ostroda.pl

http://www.ostroda.pl/urzad_miasta/urza ... menuG0=139
japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Gratuluję szybkości działania. Nie wiem czy to Twoja zasługa jasiu - nieistotne. Niewygodna zakładka z pustym wpisem zniknęła. Amba fatima - było i ni ma. Ha, ale BIP to nie prywatna strona internetowa - jesli ktoś usunął ten wpis, to ślad i tak pozostał, nie wiem czy jest sens dalej sie tym tematem zajmować. Zabawa w kotka i myszkę urzędnika z petentem.
Ale to co podałeś jasiu - link odnośnie środków unijnych jest jeszcze bardziej powalające na kolana - nadal brak sukcesów na tym polu - bo co ta za propaganda typu
Miasto Ostróda złożyło kilka wniosków do Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego oraz INTERREG.

BEZNADZIEJNE!!!!

To już lepiej wygladała ta pusta zakładka w BIPie.
jaś wędrowniczek
rozkręcający się
rozkręcający się

Jaka moja zasługa? Może rzeczywiście ktoś usunął zakładkę, dla mnie to też nieistotne. Ja tylko stwierdzam jakie są fakty odnośnie informacji na temat pozyskanych funduszy.
jaś wędrowniczek
rozkręcający się
rozkręcający się

A poza tym trzeba było spojrzeć na rozwinięcia zakładek znajdujących się z lewej strony, bo to dokładnie mi chodziło. Rzeczywiście niezbyt fortunnie podałem ogólny link do strony. Nieważne, nie roztrząsajmy już tego.
obserwator
początkujący
początkujący

Post autor: obserwator »

Japa i Jasiu - jakiś dziwny między wami Wersal, czyżbyście byli takie hajne ciepłe chłopaki?
Nie ma niewinnych, są źle podsłuchani!!
Zablokowany