Powrót gazety'KURIER OSTRÓDZKI"

Moderator: Jacek-P

Anonymous

Powrót gazety'KURIER OSTRÓDZKI"

Post autor: Anonymous »

Radość po 5 latach !
Bardzo się cieszę,iż
Pani Katarzynie Koczkodon udało się wydać po latach przerwy "Kurier Ostródzki".
Uważam, iż powrót tej gazety znieni wizerunek lokalnych mediów. Myślę, że tak jak kiedyś "Kurier" będzie bronił zasad i wartości uniwersalnych i czy tom się komuś podoba czy nie.
Andrzej

Re: Powrót gazety'KURIER OSTRÓDZKI"

Post autor: Andrzej »

A ja myślę, że najbardziej z powrotu Kuriera Ostródzkiego cieszy się ostródzkie SLD. Nareszcie mają medium prasowe do własnej dyspozycji. Mam tylko nadzieję, że redakcja nie zatraci obiektywizmu. Życzę im tego z całego serca.
Awatar użytkownika
Klapaucjusz
początkujący
początkujący

Post autor: Klapaucjusz »

A ja myslę ze jest to kolejna wyborcza efemeryda. PO wyborach przestanie się ukazywać. Mam nadzieję (nikłą), ze tak nie bedzie.
Klapaucjusz
Wafel

Post autor: Wafel »

Też mam takie wrażenie. Tekst reklmowy SLD, Wszystko o Przewodniczącym a przede wszystkim artykuł o Dobrym Szefie.... hm. Kiedyś to był Kurier...
Anonymous

Jak myślę, że Pani Katarzyna Koczkodon nie jest politycznie uwarunkowana i nie myśli na krótką metę, czyli do wyborów. Na marginesie to jest jedyną osobą, która wie co robi w materi prasowej. Jej wcześniejsze medialne doświadczenia dają poczucie uciwego i profesjonalnego spojrzenia na świat lokalny .
Wafel2

Post autor: Wafel2 »

Ukazał się drugi numer Kuriera a tam znowu SLD-owskie programy wyborcze, wywiady z ludźmi z SLD. To nie przypadek. Życzę oczywiście gazecie wyższych lotów. Jedno jest pewne - to nie jest ten sam Kurier Ostródzki sprzed kilku lat, jaki lubiłem.
Kupiłem dwa nowe numery, trzeciego już nie kupię. Wolny wybór.
Anonymous

Gazeta to przecież tylko gazeta -jeżeli stać SLD na kupowanie miejsce w gazecie to tylko się cieszyć , że ktoś chce płacić.
Ja kupiłem drugi numer i kupie trzeci dlatego , iż uważam , że pani Koczkodon powina być redaktorem gazety i Życze jej wszystkiego najlepszego. Skoro ludzie prawicy nie są majętni i sępią na druk w gazecie Pani Kasi to ich sprawa -wolny kraj wreście. Nie ma monopolu na poglądy jak za komuny gdzie wszystko było "piękne"
obserwator

Post autor: obserwator »

Pani Koczkodon jest cwana, ale zapomina o jednym. Jej interes jest bardzo czytelny w tym co robi. Dziś jest wszak redaktorką(gazety), ale tak naprawdę chodzi tylko o to aby zamiast Wasilewskiego był Nosewicz. Jej Mama jest skarbnikiem SLD a Ona myśli chyba tylko o tym jak zostać szefem Centrum Kultury i Sportu. To jest Jej naważniejszy cel polityczny i naturalny interes.
Andrzej Leper

Post autor: Andrzej Leper »

Obserwator ma racje - Petara jest za bardzo na środku. W ostatnim "sKurierze" jest Kałurzny on jest nasz człowiek z Samoobrany więc czujcie strach mieszczuchy.
Nikt

Post autor: Nikt »

Jestem ciekaw p.Petara czy naprawdę SLD płaci za zamieszczanie swojego programu wyborczego?????????
Anonymous

Ostatnio-11.09.2002r Polityka co gorsza w tym kraju, jeszcze czasem przypomina o tym, że była wszystkim.
Rzeczywistość jednak zmieniła się diametralnie, choć wszystko opiera się na "kasie" jak kiedyś i zawsze. Pisałem do gazet w latach 94/95 i dziękuje za "szkołę" w "Kurierze Ostródzkim" -ale to już historia.
Myślę, że gazeta znajdzie nowych czytelników.
Antyglobalista

Post autor: Antyglobalista »

Oj Andrzej - Ty nawet nie wiesz w co TY się pakujesz z tym Kałużnym .
Zablokowany