OSTRÓDZKIE SZKOŁY

Moderator: Jacek-P

reggaemisiek
rozkręcający się
rozkręcający się
Gadu-Gadu: 5410714
Kontakt:

OSTRÓDZKIE SZKOŁY

Post autor: reggaemisiek »

W dobie ostatnich wydarzeń podrzucam nowy temat do dyskusji. Co sądzicie o Ostródzkich szkołach???
Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 3738162
Kontakt:

Temat ten rowniez na czacie

Post autor: Anetchen »

wydaje sie byc ciekawym a nawet bardzo ciekawym tematem, ale chyba jeszcze nie dostrzegl go nikt. Pozwolilam go sobie zapodac w temacie Czata ostrodzkiego.
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
Awatar użytkownika
kaczy93
rozkręcający się
rozkręcający się
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Znam tylko 2 szkoły

Post autor: kaczy93 »

Mam 14 lat i jak narazie chodziłem ichodze do 2 szkół . Sp1 i GimPodstatówke oceniam na dobrą szkołę miła obsługa i nauczyciele ale do czasu ! Skończyłęm szkołę a tu sprzątaczki do mnie wypier*** teraz są lekcje.Gimnazjum prezentuje sie jak burdel ze mnątrz ale jest spoko fajni nauczyciele (niektorzy).Obsługa :) Tylko martwią mie osoby któłre nie zdają np. kipek , za**as , b***za ko**ć nie będe wymawiać pseudo bo mi sie dostanie . Ja uważam ze z wszystkich szkół one są najlepsze SP1 to nauka i sport a gim to dojrzewanie . Na temat innych szkół się nie wypowiem! bo tam nie chodziłem. POZDR. Dla nauczycieli SP1 i Gim1.[/b]
...i tyle miałem do powiedzenia... :P
_kojot_
początkujący
początkujący

re

Post autor: _kojot_ »

osobiście chodze do staszica. nie narzekam. szkoła jest bardzo dobrze wyposażona mamy odtwarzacze dvd komputery żutniki multimedialne kamery profesjonalne nagłośnienie mikroporty mikrofony bezprzewodowe itp. nauczyciele są w pożądku a dyrekcja cały czas stara sie o jakieś fundusze- szkoła marzeń itp. pozatym w szkole jest bezpiecznie jest ochrona są identyfikatory.
rokitan
początkujący
początkujący

Post autor: rokitan »

Miałem przyjemność być uczniem LO im Bażyńskiego i uważam, ze szkola ta dobrze przygotowuje do studiow. Moze nie wszytskie klasy mialy wysoki poziom, ale profilowanym nie mozna nic zarzucic. Niestety, ostatnio doszly mnie sluchy ze stara kadra odchodzi na emeryture, a mlodzi nauczyciele to juz nie to samo.... Obym sie mylil, ale po mlodziezy ktora przeszla przez nowy system edukacji to ja sie za wiele nie spodziewam.
misiek1000
początkujący
początkujący
Kontakt:

ZSZ Staszic

Post autor: misiek1000 »

Ja chodzę do ZSZ Staszic. Jest to super szkoła nieźle wyposażona, nauczyciele są spoko. Mamy dużą salę gimnastyczną, dwie siłownie, kilkanaście komputerów do dyspozycji dla uczniów, czytelnię, bibliotekę itp.... Identyfikatory zwiększają bezpieczeństwo w szkole. Podoba mi się też to że na korytażach są kamery i jest ochrona. Po prostu super :) Polecam ;)
gryflica
początkujący
początkujący

LO Bażyńskiego

Post autor: gryflica »

Chodziłam do LO Bażyńskiego. Szkołe oceniam całkiem dobrze. Czasami było lepiej, czasami gorzej, ale jakoś było. Ze wszystkich opresji sie jakoś wychodziło. Nauczyciele w porządku, obsługa też, ale nic ie umywa się do naszego ochroniarza, pana Adasia. Do tej pory jak odwiedzam LO to on jest głównym powodem dla którego tam chodzę, zawsze ma świerze ploty o wszystkim. jest kilku psorów których wspomiam lepiej, ale są i tacy, o których wolałabym zapomnieć. mimo wszystko moim zdaniem jest to szkoła godbna polecenia, co też tu czynie. Dobry poziom!Matura zdana bez problemu!Polecam...
Łysy
rozkręcający się
rozkręcający się

Post autor: Łysy »

Moim zdaniem jeśli chodzi o podstawówki to zdecydowanie najlepsza jest SP1, a potem SP3. Dobry dyrektor i nauczyciele+atmosfera=sukces w oświacie. Oba licea ogólnokształcące są na dobrym poziomie a i pozostałe średnie drugiego stopnia nie są tragiczne. Jak na 34,5 tysięczne miasto całkiem nieźle. Gorzej jest niestety na wsi
Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Gadu-Gadu: 3738162
Kontakt:

Post autor: Anetchen »

Piszecie wszyscy o super nauczycielach, dobrej ochronie.... a co macie do powiedzenia o fakcie wymuszania pieniędzy od uczniów przez innych .... miedzy innymi za "ochronę", w szkołach nie tylko są szykanowani młodzi ludzie przez kolegów ale dochodzi do Pobić, kradzieży przedmiotów wartościowych przede wszystkim "Komórek"
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
Matiz117
początkujący
początkujący

Post autor: Matiz117 »

szkoly? hmm... fajne... fajnie pali sie po kiblach (oczywiscie juz nie pale) :D i latwo dostepne narkotyki! Szkoly full wypas!!! :D
Zablokowany