Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
nudno w tej naszej mieścinie.zapewne wspolnymi siłami dałoby się coś poważniejzego zorganizowac,tak na większą skalę;P jakieś pomysły?:D
Leave us alone
Everything we build up see dem want trample down
Da one without a sin hafi cast the first stone
Dem can’t do it all-no-dem ina dread man zone
Zabawne. Właśnie się zastanawiałem nad imprezą DANCEHALL u nas. Nie miałby to być koncert tylko zwykła biba w jamajskich klimatach. Pomysłów mam sporo i jeszcze więcej zapału, ale są problemy, których raczej nie dam rady przezwyciężyć. A mianowicie sprzęt grający i odpowiednia liczba chętnych(na tyle duża żebym nie musiał dopłacać z własnej kiermany do tego biznesu bo to bez celowe ). Może wspólnymi siłami uda nam się coś takiego zorganizować. Gwarantuje, że jeśli się uda bans będzie zacny . Liczę na Was.
idealnie:D biba w jamajskich klimatach... ah ah:D moze jakis kontakt?:>
Leave us alone
uważam,ze to naprawdę może wypalić.jeżeli ktoś byłby interested in help to pisac na gyy:P;) bless ya
Leave us alone
Dziś po godzinnym wykładzie jaki zmontował mi Myszoł równierz stwierdziłem że się angażuje w orgnizacje tego. A z pewnych przyczyn nawet postawiłem to sobie za punkt honoru
moge powiedziec tyle ze jak mam zamiar to brne w tym kierunku zeby cos zrobic... naprawde nie problem siedziec w domu i gadac ze mozna by bylo cos zrobic...trzeba konkretnie sie zdecydowac czy sie cos robi a jak sie podejmie decyzje to to zrobic... mozna skorzystac z rad osob ktore juz jakies imprezy robily... jak bedziesz chcial to zrobic to zrob a nie siedz na dupie bezczynnie...a jak nie masz zamiaru to po co w ogole cos gadac
a tak w ogole to zapraszam wszystkich 27 stycznia na koncert THE CUFFS
Po pierwsze nikt z nas nie siedzi na dupie i nic nie robi.
po drugie teraz czekmay tylko na wolny termin.
po trzecie sala, muzyka plakaty itd. jest załatwiona..
Ej no... to ze nie chwale sie postepami nie znaczy ze nic nie robie. Nie chce zapeszyc, ani robic nikomu nadziei a pozniej odwolywac wszystko. Dowiecie sie wszystkiego w swoim czasie. Poza tym teraz i tak odpada robic to w najblizszym czasie bo nikt nie przyjdzie bo jak 3 miesiace byla cisza to teraz jest koncert za koncertem i biba za biba. Po co robic imprezy na ktore przyjdzie 10 osob? Ty bushi chyba cos o tym powinienes wiedziec
mimo wszystko,uwazam ze dobry pomyslem jest to,zeby zrobic dancehall po koncercie 2.02.
Leave us alone
Pisalem do Pitera czy nie zrobic wlasnie czegos takiego(jak na razie zero odzewu ) . Byloby to na zasadzie dwudniowej imprezy ale obawiam sie jednak ze drugiego dnia frekwencja bylaby przerazajaco mala co z reszta rozumiem. Z Boza pomoca to bylby pewnie najlepszy weekend od sieprnia .
no widze ze jednak nie siedzicie na dupach i nic nie robicie i bardzo dobrze...co do 2 dniowej imprezy to hmmm... mysle ze dobry pomysl i nie ma co sie martwic o frekwencje...mozna przeciez zrobic cos w tym stylu ze osoby z biletami z dnia 2.02 placa polowe mniej... takie cos moze zachecic ludzi ale nie wiem czy warto to roic na drugi dzien...moze tydzien pozniej?
Myszoł pisze:Pisalem do Pitera czy nie zrobic wlasnie czegos takiego(jak na razie zero odzewu ) . Byloby to na zasadzie dwudniowej imprezy ale obawiam sie jednak ze drugiego dnia frekwencja bylaby przerazajaco mala co z reszta rozumiem. Z Boza pomoca to bylby pewnie najlepszy weekend od sieprnia .
na jaki adres pisałeś?...nie dostałem żadnej informacji
Piter a co Ty na dancehall od razu po tumbao i ras lucie?:>
Leave us alone
20 LIPCA 2007 IMPREZKA MALA KAZDY KLIMAT MUZYCZNY:) ODBEDZIE SIE W KLUBIE MLYNSKIE KOLO ZAPRASZAM PLAKATÓW NIE ROBILEM JESLI KTOS CHCE TO PRZYJDIZE JESLI NIE TO NIE;) POZDRAWIAM
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.