"Radio"
Moderator: Jacek-P
"Radio"
Witam...moze nie jest to dosc wazna sprawa, ale spotkala mnie ostatnio przykra przygoda na stronie Radia Mazury...chcialem porozmawiac na chacie o audycji akurat nadawanej ale niestety zostalem potraktowany lekcewazaco przez "ochroniarza", "barmana" czy jak tam zwal tego mlokosa...wyrzucil mnie bo mu sie moj "pseudonim" nie podobal...no coz...nigdy wiecej nie skorzystam...
Re: "Radio"
Sadze ze nie znasz regul panujacych na chacie dlatego dostales bana od admina.
A ja sądze, że w tym radiu są same głąby, które wrogo traktują wszystkich z ilorazem inteligencji wyższym od nich (czyli prawie wszystkich).
To radio to totalna kicha - a szczególnie pewien frajer redaktorek - żelik na głowie i zazdrość o panią prezenterkę - he he he - jeśli wiecie o co mo chodzi
Jak to nazywacie Radiem to ja wysiadam. Przydało by się prawdziwe profesjonalne, dochodziły słuchy że WAMA ma być a tu nic. Więcej nic nie napiszę bo szkoda słów......
Radio M... tak mi się to kojarzy. Każdy może sobie dopisać do tego M... i wyjdzie mu to co zechce. Ja poprostu nie słucham sobie tego shitu. Jak i innych rozgłośni sponsorowanych przez czarnych sukienkowych gości z białymi kołnierzykami. Tak więc moje skojarzenia kierują się w unowocześnioną wersją bardziej rozrywkowej rozgłośni ks.Rydzyka. A tego typu rozgłośnie dostają pieniądze zebrane z tacy. Tak więc dając na tacę (jeśli w ogóle dajemy?) zastanówmy się na co zostatnie ten datek przeznaczony. Jeżeli uwierzymy statystykom, że w naszym kraju jest rzekomo 95% katolików. To większość społeczeństwa ma udział w tego typu inwestycjach. Więc możemy poczuwać się do tego, że owe instytucje są po części nasze i nie możemy zgodzić się żeby ktoś szargał naszą własnością.
Radio mazury, niestety, pozostawia wiele do rzyczenia. w ciagu kilku lat zmienia sie z dnia na dzien i odnosze wrazenie, ze nadal bedzie sie zmienialo (a wraz z tym, jego sluchacze). zmiany muzyczne, czy programowe (to jest calkiem logiczne) wynikają z braku sluchaczy i dalszego poszukiwania ich. jednak dlaczego robi sie to w tak prymitywny sposob przy pomocy jeszcze bardziej prymitywnych prezenterów? nie mam pojecia.
dlatego dzis nie przyjmuje do wiadomosci, ze moze byc takie radio w naszym miejsce. slucham zet-ki, lub radia wama.
dlatego dzis nie przyjmuje do wiadomosci, ze moze byc takie radio w naszym miejsce. slucham zet-ki, lub radia wama.