Plakat - reggae festiwal 2006
Moderator: Jacek-P
Plakat - reggae festiwal 2006
Bracia i siostry szukam juz od jakiegoś czasu plakatu Oddam wszystko POMÓŻCIE
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 5410714
- Kontakt:
Do Ryby
Przykro mi, że muszę się zniżać się do Twojego poziomu ale nie wolno mi tak tego zostawić. Nie masz prawa nikogo obrażać! Jeśli nie podoba Ci się coś na tym forum to poprostu tu nie zaglądaj. Albo poprostu nie obrażaj ludzi. Widać jednak jesteś osobą zbyt ograniczoną i prostacką żeby zrozumieć najprostsze zasady. Jeśli Ci się niepodoba być naszym bratem to bardzo mi przykro ale nic z tym nie zrobisz bo i tak nim zawsze byłeś, jesteś i będziesz mimo, że uważasz inaczej. Niech Jah Cię pobłogosławi i pozbawi tej goryczy i cynizmu, którą nosisz w sercu. Bless My Brother!
Do Kala:Po pierwsze nie przejmuj się kolesiem Rybą, on na tym forum nic innego nie robi tylko obraża ludzi!!!! Może moderator wysłałby do niego jakiegoś maila prywatnego, bo to ostrzeżenie na forum niewiele mu dało....A jesli chodzi o plakat reggae 2006, to moze ludzie z Biura Promocji Miasta mieliby go na zbyciu.Może masz tam kogoś,to popytaj, albo Twoi znajomi może maja jakies wtyki w Biurze??Pozdrawiam
wejdz sobie na http://www.positive.pl/festiwal/ i dogadaj sie z organizatorami tego calego przedsiewzieciakala pisze:luz... udam ze tego nie czytalam :/ nie jestem z ostródy wiec wtyków nie mam nie chodzi mi nawet o to zeby ktos mi podarowal plakat zaplace...
ale skecz
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 5410714
- Kontakt:
plakat
Kala chętnie bym Ci pomógł ale sam również szukam plakatu z tegorocznego reggae fest Więc rozumiesz:)Dysponuje tylko plakatem z 2005 roku:)pozdrawiam
- lesny09
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
hehe kala,naprawdę mi Ciebie żal w każdym bądź razie jestem w posiadaniu takiego plakatu,który wisi u mnie na ścianie.myślę,że wtyki w biurze promocji miasta u pana Munje wszystko załatwią;) stąd też właśnie mam ten plakat. być może to takie pozerskie,bo nie byłem na tym feście,za to byłem na regałowisku w Bielawie,ale przynajmniej pocieszam się plakatem za to,że nie mogłem posłuchać Izraela.pozdro