FESTIWAL NA STAREJ MIEJSCOWIE!!!
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Re: :-/
jak przeniesia festiwal do Iławy to juz nie bedzie Ostróda Reggae Festiwal tylko Iława Reggae Festiwal,a tego chyba nie chcemy.banitez pisze:Do festiwalu zostało pół roku, w sam raz tyle czasu, żeby przenieść imprezę chociażby do Iławy - tam nikt nie będzie narzekał, bo znają wartość takich perełek jak nasz ostródzki festiwal.
Oczywiście mentalność Polaków górą - cała Polska zazdrości nam imprezy, ale sami na nią sramy!
szkoda gadać - usuwam się z forum.
- Johnny Fontane
- średnio gadatliwy
- Kontakt:
Choć nie podzielam zdania Dagi odnośnie festiwalu to mógłbym czytać jej teksty godzinami - ona przepieknie obnaza nasze smieszne cechy swoimi prowokacjami. Droga studento, radzę postudiować nauki polityczne i dowiedziec sie co nie co o sztuce prowokowania
chcesz podobać się kobietom
twardy dla nich bądź jak beton
zapuść wąsy, z tyłu grzywę
kwiata kup, poczęstuj piwem
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 5410714
- Kontakt:
...
lepiej się nie rozpędzaj z tą sztuką prowokowania bo jak studentkę sprowokujesz to Uuuuu...
Ostatnio zmieniony 2007-03-01, 16:34:30 przez reggaemisiek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
...
Nawet sobie nie wyobrażasz ile może kosztować sciągnięcie takich gwiazd jakie pojawiają się na festivalu. Bless
zarabianie...
Misiek już napisał - gwiazdy na festiwalu sporo kosztują, według mnie bilety są tanie, a jedyni, którzy zarabiają na tym festiwalu, to są sklepikarze, handlarze itd. Na takich imprezach organizator praktycznie nie zarabia. Positive Music Promotion (główny organizator) na pewno nie robi tej imprezy z chęci osiągnięcia zysku, tylko z zamiłowania do tego miasta i do reggae! Z tego, co wiem miasto dokłada do festiwalu - i bardzo dobrze, bo ten festiwal to niesamowita promocja dla Ostródy i okolic.erich pisze:Festiwal zarabia sam na siebie, czy miasto dopłaca do interesu? A jesli zarabia, to ile? Ktos może podać te informacje? Bilety nie są przeciez tanie
Mały apel - przestańmy pisać bez sensu. Festiwal póki co jest w koszarach i niech tam będzie.
Jeżeli tak bardzo chcemy być miastem turystycznym, to nie pozbywajmy się atrakcji wśród których niewątpliwie jedną z największych jest Ostróda Reggae Festiwal.
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników - szanujmy się!
- Johnny Fontane
- średnio gadatliwy
- Kontakt:
No wiesz... rozczarowujesz mnie Studentak, inteligiętna dziewczyna, mająca profesorskie ciagotki i takie stereotypy _ że jak młodszy to gorszy??
Special for you: " Siwa broda nie czyni Mędrca"
Special for you: " Siwa broda nie czyni Mędrca"
Re: zarabianie...
Ok stary, ale konkretnie. Ile dopłaca miasto? Ile sprzedano biletów w ubiegłym roku i jaki był dochód ? To jakas tajemnica?banitez pisze: Misiek już napisał - gwiazdy na festiwalu sporo kosztują, według mnie bilety są tanie, a jedyni, którzy zarabiają na tym festiwalu, to są sklepikarze, handlarze itd. Na takich imprezach organizator praktycznie nie zarabia. Positive Music Promotion (główny organizator) na pewno nie robi tej imprezy z chęci osiągnięcia zysku, tylko z zamiłowania do tego miasta i do reggae! Z tego, co wiem miasto dokłada do festiwalu - i bardzo dobrze, bo ten festiwal to niesamowita promocja dla Ostródy i okolic.
Mały apel - przestańmy pisać bez sensu. Festiwal póki co jest w koszarach i niech tam będzie.
Jeżeli tak bardzo chcemy być miastem turystycznym, to nie pozbywajmy się atrakcji wśród których niewątpliwie jedną z największych jest Ostróda Reggae Festiwal.
Pozdrawiam zwolenników i przeciwników - szanujmy się!
- osterode
- początkujący
Hmmm. Pani Studentka. Przyszły "profesor". W każdym poście musi komuś przypomnieć o jego ortograficznym nieobeznaniu...(nieobeznaniu-razem czy oddzielnie?). Wybacz moją złośliwość, ale Twoje posty raczej są denerwujące. Ortografia jest dobra dla ludzi Ale nie czyńmy z niej podstawy bytu na forum. OK? ( ojej. OK nie jest przecież wyrazem polskim)
Daj spokój...
Denerwują Cię moje posty- nie czytaj ich..
Ortografia-może to takie zboczenie zawodowe...
Do profesora mi jeszcze baardzooo daleko...
A to wszystko to żarty, jak tego nie rozumiesz, to masz problem..
A OK to słowo, które weszło w użytek naszego języka, całkiem fajne, skrótowe, ułatwiające komunikację. Aczkolwiek człowiek dbający o język raczej nie powinien go używać, bo da się go zastąpić polskim odpowiednikiem..
Osterode, wyluzuj...Przecież ja nie chcę nikogo pouczać, żart taki to był
Chyba wolno tu żartować?
Denerwują Cię moje posty- nie czytaj ich..
Ortografia-może to takie zboczenie zawodowe...
Do profesora mi jeszcze baardzooo daleko...
A to wszystko to żarty, jak tego nie rozumiesz, to masz problem..
A OK to słowo, które weszło w użytek naszego języka, całkiem fajne, skrótowe, ułatwiające komunikację. Aczkolwiek człowiek dbający o język raczej nie powinien go używać, bo da się go zastąpić polskim odpowiednikiem..
Osterode, wyluzuj...Przecież ja nie chcę nikogo pouczać, żart taki to był
Chyba wolno tu żartować?
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
Niestety nie mam takich danych i nie obchodzą mnie te kwoty - cieszę się, że ten festiwal jest (na starej miejscówie!!) oraz wszelkie inne imprezy (muzyka dance, góralska, techno, motocykle i inne) i oby było ich jak najwięcej bo chciałbym żyć w mieście, które rozwija się, a jego mieszkańcy są przyjaźni.erich pisze: Ok stary, ale konkretnie. Ile dopłaca miasto? Ile sprzedano biletów w ubiegłym roku i jaki był dochód ? To jakas tajemnica?
Swoją drogą - po co Ci te kwoty? Zrób sobie obliczenia dla konkretnych warunków biznesowych (taka mała symulacja) i zobaczysz ile można zarobić. Gwarantuję Ci, że w zasadzie jedyny zarobek ze zorganizowania takiej imprezy to SATYSFAKCJA i promocja miasta.
Pozdrawiam Cię erich serdecznie!
a miałem już nic nie pisać w tym wątku, co za miasto
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
...
Erich wszystko można tylko pytam się po co Ci to? Ja tam na Twoim miejscu cieszył się że w Twoim mieście jest światowa impreza a nie szukał co i za ile..One Love!
A mogę Cię prosić o pomoc w obliczeniach? Nie wiem jakie liczby mam podstawić w miejsce niewiadomych.banitez pisze: Zrób sobie obliczenia dla konkretnych warunków biznesowych (taka mała symulacja) i zobaczysz ile można zarobić. Gwarantuję Ci, że w zasadzie jedyny zarobek ze zorganizowania takiej imprezy to SATYSFAKCJA i promocja miasta.
Pozdrawiam Cię erich serdecznie!
Ile sprzedano biletów, ile kosztowała organizacja festiwalu, ile dopłaciło miasto, ile dali sponsorzy...itd.
Per saldo jest na plusie?
Ja też pozdrawiam Cię serdecznie, ale oczekuję konkretów.
- Johnny Fontane
- średnio gadatliwy
- Kontakt:
Droga Studętko - jest cośtakiego jak ironia która pewne błedy usprawiedliwia, ba wrecz dyktuje. Jeśli chodzi o słowo "inteligiętna" to wierz mi urzylem go w pelni swiadomie w takiej wlasnie formie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- rozkręcający się
- Kontakt:
...
Eeee...Johnny, Studentki i inne ludzie:)Mam wrażenie, że trochę sie pogubiliśma w temacie:)
Ostatnio zmieniony 2007-03-01, 16:35:19 przez reggaemisiek, łącznie zmieniany 1 raz.