Koncert w Ostródzie
Moderator: Jacek-P
Koncert w Ostródzie
Jeśli chcesz posłuchać najlepszych coverów lat 70-tych (i nie tylko) to zapraszam na koncert The Wheleer's Band w Klubie muzycznym ZIP (zamek) w piątek 07.12.2007 o godz. 20.00
W repertuarze znajdują sie m.in. takie przeboje jak: smoke on the wather, satisfaction, hey joe, johnny B. Good, no women no cry, break on through, oraz najwieksze przebije zespołu Dżem.
Wstęp. 3 zł
Zapraszamy
W repertuarze znajdują sie m.in. takie przeboje jak: smoke on the wather, satisfaction, hey joe, johnny B. Good, no women no cry, break on through, oraz najwieksze przebije zespołu Dżem.
Wstęp. 3 zł
Zapraszamy
To moze zalozymy Fan Club staram sie byc na kazdym koncercie ale nie zawsze jest to mozliwe, ale az do Jabłonowa pomorskiego za nimi pojechalem zawsze jest dobrze... i mam nadzieje ze zawsze bedzie... :D:Dbamburek pisze:Kim jesteś BMW? Bo ja też jestem na każdym koncercie i miło by było znać takiego samego wiernego fana (czyt. fankę) jak ja.
Pozdrawiam!
- Respecta
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 11228942
- Kontakt:
dla kogoś kto ma transport, trzeźwego kierowce lub chce mu się czekać do rana na pociąg to nie jest problem aby dojechać
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
Re: Koncert w Ostródzie
Jeśli chcesz posłuchać najlepszych coverów lat 70-tych (i nie tylko) to zapraszam na koncert The Wheleer's Band w Klubie muzycznym ZIP (zamek) w piątek 21.12.2007 o godz. 20.00
Wstęp. 5 zł
Zapraszamy
Wstęp. 5 zł
Zapraszamy
Re: Koncert w Ostródzie
Jeśli chcesz posłuchać najlepszych coverów lat 70-tych (i nie tylko) to zapraszam na koncert The Wheleer's Band w Klubie muzycznym ZIP (zamek) w piątek 21.12.2007 o godz. 20.00
Wstęp. 5 zł
Zapraszamy
Wstęp. 5 zł
Zapraszamy